Сторінка 95. Приватні лікарі в Києві
Гінеколог, лікар УЗД
Кизириди Ольга Леонидовна
Інфекціоніст
Мартыненко Ольга Альбертовна
Досвідчений та кваліфікований спеціаліст в області лікування інфекційних захворювань.
Сімейний лікар, УЗД-спеціаліст
Скворцова Мария Анатольевна
Скворцова Марія Анатоліївна - сімейний лікар першої категорії, лікар ультразвукової діагностики. Надає кваліфіковану лікувально-діагностичну допомогу в усіх випадках захворювань (захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, захворювання органів дихання, всi невідкладні стани). Визначає і застосовує об'єктивні методи обстеження.
Дитячий психіатр
Гуленко Ольга Ремивна
Гуленко Ольга Ремівна дитячий психіатр лікар вищої категорії ,закінчила Київський медичний інститут педіатричний факультет в 1986 році Працювала педіатром В1995 році пройшла спеціалізацію по дитячій психіатрії в ДМАПО, на кафедрі дитячої соціальної та судової психіатрії з 1995 по 2009 рік працювала дитячим психіатром та завідуючою відділення старшого дитинства (вул.Фрунзе,103)
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-24
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем?
Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і
підтримати здоров'я жінки.Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
Лікар акушер-гінеколог другої категорії, УЗД-фахівець. Надає послуги з лікування вульвита, вульвовагініту, дисплазії шийки матки, кіст яєчника, оофоріта, сальпінгіту, сальпінгооофоріта, синдром полікістозних яєчників і ін. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Аритмолог, Кардиохирург
Доктор Парацій Олексій Зіновійович спеціалізується в області кардіології. Кандидат медичних наук, надає послуги консультування пацієнтів. Проводить оперативне лікування хвороб серцево-судинної системи, в тому числі виконує операцію шунтування. Компетентний в хірургії серця і магістральних судин.
Консультація
Абдомінальний хірург
Лікар Павленко Тарас Олегович, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області хірургії, займається лікуванням шляхом оперативного втручання. Проводить лікування виразок на пізніх стадіях, для профілактики або усунення ускладнень хвороби. Проводить обробку гнійних ран, займається видаленням фурункулів, абсцесів, флегмони. Здійснює процедуру лапароскопічної холецістостоміі.
Психолог
Доктор Рибик Лариса Анатоліївна працює в області психології, має 5-річний стаж. В обов'язки спеціаліста входить первинна діагностика, відстеження динаміки на тлі лікування, а також терапія різних розладів психоемоційного стану. Звернутися до лікаря можна при депресії, надмірної агресії, для підвищення самооцінки, вирішення важких життєвих ситуацій.