Присяжнюк Наталія Валеріївна

Гастроентеролог, лікар УЗД
лікар вищої категорії
Доктор Прісняжнюк Н.В. спеціалізується в лікуванні хвороб жовчовивідних шляхів, реактивний панкреатит, хронічні гастродуоденіти і холецистити, ацетономічний синдром, синдром подразненого кишечника, кишкові кольки і багато іншого.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь

Alin
26 грудня '16р.
Обращался к врачу, когда беспокоили запоры. Сейчас придерживаюсь рекомендаций, принимаю лекарства и проблем со стулом нет.
06 жовтня '16р.
Приятно, когда врач знает и любит свое дело. А еще приятней, когда он проводит действительно эффективное лечение.
Анастасия
18 травня '16р.
Приятная и вежливая. Лишних назначений не делает, к пациентам очень хорошо относится. Я очень рада, что попала именно к ней на прием.
Олена
18 липня '23р.
Звернулись до лікаря з Колікою в кишківнику у дитини. Оглянула, уважно вислухала, назначила дообстеження. Нічого лишнього лікар не призначила. Дуже привітлива, приємна у спілкуванні.
Евгения
19 січня '20р.
Очень грамотная, все по существу, приятная в разговоре, лищюшнего не назначала. Рекомендую
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1999 р. — Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, спеціальність "Лікувальна справа" м. Київ.

Курси підвищення кваліфікації

• Науковий конгрес «Актуальні питання дитячої гастроентерології», 2020 р.
  • Міжнародний конгрес «Від народження до зрілості: міждисциплінарний підхід в збереженні здоров'я людини», 2020 р.
  • ТУ «Невідкладні стани, що загрожують життю», 2021 р.
  • Науково-практична конференція «Коморбідний пацієнт в епоху пандемії. Сучасні тенденції в світовій панкреатології. Персоніфікована дієтологів», 2021 р.
  • Семінар «Дні нутриціології та дієтологів у Львові», 2023 р.
  • Майстер-клас «Теоретичні та практичні аспекти сучасної гастроентерології», 2024 р.
  • Науково-практична конференція з міжнародною акредитацією АССМЕ «Харчування. Здоров'я. Довголіття», 2024 р.
  • Майстер-клас «Про- та пребіотики в педіатрії та їх міждисциплінарне застосування», 2025 р.

Участь в асоціаціях

• Асоціація гастроентерологів України

Гастроентеролог, лікар УЗД займається лікуванням захворювань

• Гастрит
  • Холецистит
  • Ціліакія
  • Хвороба Крона
  • Цистицеркоз
  • Аскаридоз
  • Симптоми ентеробіозу у дітей та дорослих, лікування та профілактика
  • Алергічний контактний дерматит

Гастроентеролог, лікар УЗД надає послуги

• консультативний прийом;
  • діагностика та вивчення анамнезу;
  • складання індивідуальної схеми лікування;
  • фітотерапії та гомеопатія (за призначенням) та ін.