Сторінка 6. Онкологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 112 лікарів 218 відгуків) Сортування: (ПІБ)
Люба
Чудовий спеціаліст у своії справі. До неї нас відправили випадково, коли вже нема до кого було звертатися. За це ми з чоловіком щіро вдячні, наша дитина почуває себе добре.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Элеонора
Хотя образование было доброкачественное, все равно очень переживала - а этот врач не только вылечил, но и поддерживал на протяжении всей терапии. Побольше бы таких специалистов!
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Наталя
Проходила діагностику грудей у Огородника. Чудовий лікар, має багато знань, кваліфікований. Рекомендую його усім знайомим жінкам, кому треба пройти перевірку.
Сергей
Обратился после долгого и безуспешного лечения у других специалистов. Врач помог справиться с проблемой. Спасибо!
Мамолог, хірург-онколог, лікар УЗД
Офтальмолог, хірург-офтальмолог, онкоофтальмолог
Леся Олександрівна лікар офтальмолог-хірург, онкоофтальмолог вищої категорії, лікує дорослих та дітей. Спеціалізується на онкологічних захворюваннях очей, естетичних та реконструктивних операціях на повіках, очному яблуку, орбіті, лікуванні косоокості. Проводить зондування слізних шляхів. Володіє усіма сучасними методами діагностики та лікування. Лікує інфекційні  та запальні процеси очей, порушення рефракції та акомодації.
Лідія
23 березеня '25р.
Лисиця Леся, лікар яка знає свою справу! Рекомендую
Консультація від - 1200 грн
Мамолог, Онколог, Онкохірург
Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, тонкоголкової аспірація та товстоголкову біопсію новоутворень молочних залоз, хірургічні втручання на молочних залозах, реконструктивно — пластичні операції, видалення новоутворень шкірних і м'яких тканин.
Дерматолог, дерматоонколог, дерматолог-хірург
Консультація 800, консультація з дерматоскопією - 1300
Мамолог, Онколог
Лікар-мамолог, онкохірург вищої категорії. Виконав понад 5 000 операцій, спеціалізується на хірургії захворювань онкологічного профілю: молочної залози, м'яких тканин, щитовидки і т.д. Автор винаходу «Спосіб радикальної резекції молочної залози при онкологічної патології».
Мамолог, Онколог
Отримувала грант Європейської школи онкології (ESO) як доповідач на 3-й (2015 р.) конференції присвяченій сучасним методам лікування та реабілітації хворих на первинно-метастатичний рак молочної залози «Advanced Breast Cancer International Consensus Conference» (Лісабон, Португалія). Особисто, а також у співавторстві є автором понад 90 друкованих праць у провідних вітчизняних та зарубіжних наукових журналах (в т.ч. 8 статей в журналах, які індексуються в наукометричній базі SCOPUS) присвячені різним аспектам діагностики та лікування раку молочної залози. Є співавтором 3 посібників та 1 Патенту на корисну модель.
Мамолог, хірург-онколог
Пластичний хирург, онкохірург
Доктор Макєєв Андрій Геннадійович, пластичний хірург вищої кваліфікаційної категорії. Надає консультаційні послуги з питань проведення пластичних операцій. Здійснює ринопластику, отопластику, блефаропластику, ментопластіку, абдомінопластику. Надає широкий спектр традиційних та інноваційних пластичних, естетичних і реконструктивних операцій.
Київ вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Онкохірург, мамолог
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні патології молочної залози. Виконує індивідуальну розробку хіміотерапевтичного лікування пацієнтів з онкопатологією, оперативні втручання при злоякісних і доброякісних утвореннях молочних залоз, оперативні втручання при патології судин, пластичні і реконструктивно-відновлювальні операції ділянці обличчя. Проводить радикальну мастектомію, органозберігаючі операції на молочній залозі з використанням реконструктивно-пластичних методик, катетеризацію артерій для проведення внутрішньоартеріальної поліхіміотерапії при локально-поширеному раку молочної залози.
Онколог, онкохірург
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський