Сторінка 6. Лікарі в Києві (метро Нивки)

Роман
Шийко Николай Андреевич помог мне справиться с мочекаменной болезнью, которая беспокоила меня последние пять лет. Медикаментозным лечение удалось избавиться от камней и песка. Теперь я здоров. Спасибо за помощь.
24 грудня '19 г.
Лиля
Обращалась к Елене Михайловне в рамках регулярного обследования. С ее помощью, моя кожа здоровая, но я знаю, что даже при незначительном симптоме, я могу к ней обратиться.
28 травня '17 г.
Соня
К Елене Михайловне я привела дочь с подозрительной сыпью. Она провела серию анализов, и установила диагноз. Благодаря оперативному лечению, проблема быстро исчезла. Спасибо за лечение.
Дерматовенеролог, дерматолог дитячий
Лікар-дерматолог виконує консультаційний прийом пацієнтів, проводить діагностику дерматологічних та венеричних захворювань, застосовує клініко-інструментальні обстеження. Видаляє доброякісні та вірусні утворення малоінвазивними методами. Бере активну участь у конференціях та семінарах з профільної тематики.
Уролог, Андролог-сексопатолог
Лікар уролог, андролог-сексопатолог Шийко Микола Андрійович спеціалізується на лікуванні гострого та хронічного циститу, нетримання сечі, порушень статевого розвитку, сечокам'яної хвороби, простатиту, порушення сім'явиверження і інших захворювань урологічного і андрологического профілю. Спеціаліст проводить масаж передміхурової залози, інсталяції в уретру і сечовий міхур.
Консультація 960/1060 грн.
Сімейний лікар
Лікар займається спостереженням дітей з народження, проводить вакцинацію пацієнтів, консультування щодо правил харчування та догляду за дитиною. Лікує хвороби травної, сечовидільної системи та органів дихання.
Хірург, пластичний хірург
Кардіолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексної терапії захворювань серцево-судинної системи. Веде плановий прийом пацієнтів. Надає екстрену допомогу. Спеціалізується на лікуванні ішемічної хвороби серця, тромбозів, тромбофлебітів, гіпертонічної хвороби та інфаркту. Працює з вродженими і набутими вадами серця.
Консультація 2200/2500 грн.
Гастроентеролог, лікар УЗД
Доктор Прісняжнюк Н.В. спеціалізується в лікуванні хвороб жовчовивідних шляхів, реактивний панкреатит, хронічні гастродуоденіти і холецистити, ацетономічний синдром, синдром подразненого кишечника, кишкові кольки і багато іншого.
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань вуха, горла і носа. Оцінює функціональний стан ЛОР-органів. Проводить терапію ларингіту, тонзиліту, фарингіту, трахеїту, отиту. Усуває сторонні предмети з носових ходів. Лікує гайморит та риніт. Прибирає сірчані пробки.
Дерматовенеролог, трихолог
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар репродуктолог, акушер-гінеколог вищої категорії. Надає послуги з лікування жіночого безпліддя, передчасного статевого розвитку, затримки статевого розвитку, хронічних запальних захворюваннях статевих органів та ін. Закінчив Вінницький державний медичний інститут ім. Н. І. Пирогова.