Посунько Артем Іванович

Київ просп. Берестейський, 65 м.Берестейська517м.Нивки517
Дніпро бул. Кучеревського 1 р.Центральний

Инна
18 липня '18р.
Артем Иванович золотой человек! Он умеет утешить родителей, которых огорошили, что ребенок родился с проблемами, а также помогает с дальнейшимлечением. То, что он делает, достойно самой высокой похвалы!
Анжела
24 червеня '18р.
Артем Иванович идет в мир с важнейшей миссией. Он спасает детей. Количество людей, которые по гроб жизни ему будут благодарны, просто не счесть. К этому числу людей относится и наша семья. Спасибо Вам огромное, за то что Вы есть и любите свою работу!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2006 р. - закінчив лікувальний факультет Дніпропетровської державної медичної академії.
  • 2009 р. - інтернатура на базі Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні за спеціальністю "Дитяча хірургія".
  • 2009 р. - спеціалізація з комбустіології в інституті невідкладної та відновлювальної хірургії ім. В.К. Гусака м. Донецьк.
  • 2016 р. - закінчив основи мікрохірургічної техніки на базі Національного інституту хірургії та трансплантології ім. А.А. Шалімова.

Хірург, пластичний хірург надає послуги

• Консультація пластичного хірурга