Лікарі дерматологи в Києві (метро Мінська)
4 відгука
Сергей
Моя бывшая подружка на прощание нагладила меня хламидиозом. Потому даже времени погоревать за отношениями не было, я пошел к Владимиру Владимировичу и начал лечение. Длительный курс лечения и я снова здоров, весел и бодр) Теперь я на пути новых свершений и поисков судьбы, и пусть даже эти мысли мне достались такой ценой)
06 липня '18 г.
Кирилл
После отпуска приехал со странными кожными высыпаниями, не на шутку испугавшись я сразу пошел к Владимиру Владимировичу. К счастью, ничего серьезного не нашли, но благодаря лечению от сыпи не осталось и следа. Я доктором остался доволен.
20 липня '18 г.
Обращалась к Инне Константиновне потому что у дочери началась сыпь и зуд такой интенсивности, что руки почти до крови расчесала. Доктор провела осмотр и сказала, что у нас контактный дерматит. Расписала лечение и посоветовала что и как делать, чтоб такие ситуации больше не повторялись. Я довольна доктором Коваль.
Галина
У ребенка появилась сыпь на теле, педиатр посоветовал обратиться к дерматологу. Инна Константиновна сразу установила причину. Назначила лечение. Мы выздоровели. Теперь у нас все хорошо. Спасибо огромное.
15 квітня '17 г.
Лікар Регеда Володимир Володимирович - з 32-річним стажем роботи, спеціалізується в області дерматовенерології. Доктор займається вивченням причин і методів профілактики патології шкірних покривів і слизових бактеріального, вірусного та грибкового походження. Звернутися до Регеда В.В. можна для лікування хламідіозу, трихомоніазу, уреаплазмозу і хронічного запалення простати. Спеціаліст надає допомогу всім пацієнтам, незалежно від віку. Консультує пацієнтів, які страждають хронічними системними захворюваннями з ураженням шкіри.
Доктор специализируется в области венерологии, дерматологии. Ведет консультативные приемы. Занимается диагностикой и лечением заболеваний кожи у детей и взрослых, в том числе хронических дерматозов, аллергического, контактного и атопического дерматита. В своей практике использует современные мировые методики.
Ортопед, Травматолог
Лікар ортопед, травматолог першої категорії. Надає послуги з діагностики та лікування захворювань суглобів, спеціалізується на подології, підборі ортопедичних устілок, має навички надання допомоги при спортивних травмах. Закінчив Донецький Державний мед.універсітет.
Хірург
Доктор спеціалізується в області хірургії. Веде консультативний прийом хірурга. Пріоритетний напрямок практичної діяльності: діагностика та лікування захворювань прямої кишки, в тому числі геморою і анальної тріщини. Ноес Андрій Джиммі є членом Європейського союзу колопроктологовESCP.
Подолог
Иващенко Татьяна Вячеславовна
Подолог
Ачкан Елена Николаевна
Дерматолог, дитячий дерматолог
Доктор спеціалізується на областях дерматології. Займається виявленням та лікуванням генитального герпесу, грибкових уражень кожних покровів та нігтів, екземпів, псоріази та контактного дерматиту. Виполняет криодеструкцію бородавок. Участвує в міжнародних конференціях та семінарах.
Консультація 500/400 грн.
Київ
м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Дерматовенеролог, косметолог, спеціаліст з контурної пластики
Уманская Анна Максимовна
Лікар здійснює амбулаторний прийом пацієнтів із захворюваннями шкіри. Спеціалізується на контурній пластиці, ботулінотерапіі, плазмотерапіі різної складності. Лікує акне та постакне, розацеа, себорейний дерматит, атопічний дерматит. Консультує з питань домашнього догляду за шкірою обличчя. Виконує пілінги різної складності, чистку шкіри обличчя.
Дерматовенеролог, Дитячий дерматовенеролог
Лікар спеціалізується в області дерматовенерології. Приймає дорослих і дітей. Виконує дерматоскопію шкірних новоутворень. Проводить кріолікування шкірних покривів і висічення утворень шкіри (папілом, бородавок). Лікує екзему, псоріаз, атопічний та алергічний дерматити.
Консультація от 580 грн.
Лікар Седун Сергій Сергійович спеціалізується в галузі дерматології і венерології. Надає консультативну, діагностичну, терапевтичну допомогу пацієнтам із захворюваннями шкіри, статевих органів. Доктор займається лікуванням грибкових уражень шкіри, псоріазу, екземи, розацеа, атопічного і контактного дерматиту, вітіліго. Спеціалізується на проведенні дерматоскопія, дермабразії, лікуванні гонореї, трихомоніазу, хламідіозу, сифілісу.