Сторінка 16. Лікарі в Києві (Голосіївський район)
Знайдено 574 лікаря
4 відгука
Мілана
Лікар добре надав консультацію. Уважний, вислухав мою проблему. Комунікабельний, розповідає що до чого. Я уже два роки ходжу до нього на прийом. Ніяких проблем, вміє знайти підхід до пацієнта, нічого зайвого не виписує. Я дуже задоволена.
Катерина
Лікар уважна, ініціативна, зацікавлена у допомозі пацієнтові. Індивідуально підійшла до моєї проблеми. Мені вона сподобалася, надалі планую у неї спостерігатися, для мене цей візит був приємною несподіванкою. Безперечно рекомендую!
Ангеліна
Це був перший мій візит, моє знайомство. На всі мої запитання мені відповіли, мене оглянули, додаткові аналізи призначили. Їх тут же можна було зробити, збираюся продовжувати лікування у цього фахівця. Безперечно, спеціаліста рекомендую!
Антоніна
Знайшла лікаря в інтернеті, дуже задоволена. Все, що писали люди - збігається, на мою думку досить кваліфікований лікар . Сподобався - медичний професіоналізм, все було чітко пояснено та розписано, розкладено все "по поличках". Дякую!
Лікування гінекологічних захворювань. Неодноразовий учасник і доповідач на конференціях, в тому числі з міжнародним участіем.Работает над написанням кандидатської дисертації. Автор 10 наукових робіт, 4 з яких цитуються в міжнародних фахових виданнях.
Акушер-гінеколог, гінеколог-онколог, хірург
Виконує лапароскопічні (порожнинні і ендоскопічні) оперативні втручання при лікуванні гінекологічних захворювань.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог вищої категорії, лікар УЗД, займається виявленням, профілактикою і лікуванням гінекологічних патологій. Виконує УЗД органів малого таза, кольпоскопію і гістероскопію. Лікує захворювання шийки матки, порушення менструального циклу і порушення менопаузи. В роботі використовує сучасні методики.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-23
Київ
м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 14 Ж
Масажист
Висококваліфікований фахівець, масажист, дитячий масажист досконало володіє техніками масажу і знаннями в області психології. Виявляє проблемні зони, приділяючи їм особливу увагу. Лікар-масажист Сіренко Анастасія Костянтинівна робить масаж дітям з неврологічними і ортопедичними проблемами.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Спеціаліст в області дерматовенерології, дерматоонкології. Займається діагностикою та лікуванням новоутворень шкіри, дерматитів (алергічний, атопічний, себорейний) і інших шкірних патологій (псоріаз, демодекоз, екзема, герпес, дерматофітія, контагіозний молюск, піодермія та ін.). Також надає лікарську допомогу при статевих інфекційних і грибкових захворюваннях (трихомоніаз, уреаплазмоз, хламідіоз, гонорея, кандидоз). Проводить дерматоскопічне обстеження шкіри і слизових. Член Асоціації дерматовенерологів і косметологів України.
Лікар Петренко Олена Володимирівна - офтальмолог. Спеціалізується на захворюваннях органів зору в дитячому віці. Улюблений напрямок діяльності - офтальмологія маленьких пацієнтів. Лікар володіє навичками психолога, що дозволяє беззастережно проводити консультації, діагностику і лікування з мінімальним дискомфортом для дитини. Приймає в приватному порядку. Спеціалізується на короткозорості, далекозорості, запальних ураженнях сітківки ока. Володіє сучасними навичками терапії.
Консультація от 400
Подолог
Богданов Артур Валентинович
Артур Валентинович висококваліфікований спеціаліст-подолог, сертифікований тренер-викладач на курсах Подології в МЦ SENSAVI. Спеціалізується на лікуванні врослого нігтя, медичному апаратному педикюрі, діабетичній стопі. Надає весь спектр подологічних послуг.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-23
Гастроентеролог
Гастроентеролог другої категорії, надає послуги з діагностики захворювань шлунково-кишкового тракту. На підставі індивідуально розроблених програм обстеження проводить лікування захворювань шлунково-кишкового тракту: холангіту, холециститу, коліту, панкреатиту, гастриту. Вікторія Белла, є членом асоціації гастроентерологів України.
Педіатр
Лікар педіатр вищої категорії. Надає послуги з проведення медикаментозного лікування захворювань внутрішніх органів у дітей, веде дітей з хронічними захворюваннями серця, органів дихання і травлення.
Київ
м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Стоматолог-ортодонт
Стоматолог-ортодонт, займається консультуванням і лікуванням пацієнтів при викривленнях зубного ряду і патологіях прикусу. Коригує дефекти за допомогою брекетів, пластин і капов. Спостерігає пацієнтів протягом носіння ортодонтичних конструкцій.