Лікарі ендокринологи в Києві (метро Голосіївська)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 3 відгука) Сортування
Посещаю доктора Сорокину регулярно. Благодаря ей моя болезнь не прогрессирует. Огромное спасибо врачу за помощь.
20 грудня '16 г.
Яна
Если у вас сахарный диабет, то вряд ли найдете врача лучше, чем Сорокина. Ее лечение вернуло меня к нормальной жизни, и верю, что будет еще лучше.
17 вересня '16 г.
Уже 3 года имею сахарный диабет, наблюдаюсь у этого врача, получаю необходимую помощь. Могу сказать о ней только хорошее
30 травня '16 г.
Ендокринолог
Лікар займається діагностикою, профілактикою та терапією патологій ендокринної системи у дітей і дорослих. Лікує йододефіцитні стану, цукровий діабет, хвороби надниркових залоз, ожиріння. Приймає дітей з порушенням фізичного та статевого розвитку. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД щитовидної залози.
Ендокринолог
Лікар проводить діагностику і лікування ендокринологічних патологій, таких як цукровий діабет (1, 2 тип), ожиріння, захворювання наднирників і щитовидної залози, гіпоталамічний і метаболічний синдром. Веде вагітних з ендокринологічними патологіями.