Сторінка 45. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 489 лікарів 1155 відгуків) Сортування: (Ціна)
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Cексолог, репродуктолог, пластичний хірург, гінеколог
Доктор Ганущак Андрій Васильович надає послуги з діагностики та терапії патологій репродуктивної системи людини. Вивчає фактори, що ведуть до безпліддя в сім'ях, займається їх усуненням. Проводить лікувальні процедури з метою корекції порушень шийки матки та інших внутрішніх статевих органів жінки, виконує кольпоскопію і огляд на предмет прохідності маткових труб. Володіє техніками радіохвильової коагуляції і кріодеструкції. У діагностичних цілях проводить біопсію, аналізи на ЗПСШ. Здійснює інтимну пластику.
Київ вул. Андрія Верхогляда 4-Б р.Печерський
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Пріоритетні напрямки практичної діяльності: гінекологічна ЕНДОКРИНОЛОГІЯ - обстеження та лікування пацієнток з порушенням менструального циклу, полікістозом яєчників, дисфункціональними маточними кровотечами, фіброміома, ендометріоз, клімактеричних розладами. Доктор проводить діагностику і лікування безпліддя, захворювань шийки матки (ерозії, дисплазії), інфекційно-запальних захворювань, в т.ч. інфекцій, що передаються статевим шляхом, а також надає допомогу в підборі сучасних контрацептивів.
Доктор Грабовенко Яна Станіславівна - акушер-гінеколог. Досвід роботи 4 роки. Спеціаліст консультує вагітних жінок, веде облік, допомагає в підготовці до пологів. Займається терапією безпліддя, розробляє схеми відновлення діяльності репродуктивної системи. Спеціалізується на захворювання, що передаються статевим шляхом. Призначає терапію інфекційних і запальних процесів в органах малого таза. Допомагає жінкам в плануванні вагітності. Приймає в консультативної формі.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Мороз Віта Леонідівна спеціалізується на питаннях що стосуються гінекології та ультразвукової діагностики. Постійно проводить консультації для пацієнтів. Вивчає проблеми пов'язані з дітонародженням, зачаттям і виношуванням дитини. Лікує запальні захворювання, хвороби шийки матки, яєчників. Проводить ультразвукове обстеження органів малого таза, матки і придатків.
Спеціалізується на лікуванні патологій жіночої репродуктивної системи.
Займається лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи, виконує широкий спектр гінекологічних маніпуляцій і діагностичний досліджень (кольпоскопію, біопсію шийки матки, введення і видалення ВМС і багато іншого).
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії займається плануванням і веденням вагітності. Також спеціалізується на лікуванні ряду недуг гінекологічного профілю, включаючи запальні процеси, інфекційні захворювання і патологічні новоутворення. Проводить процедури біопсії, кольпоскопії, канонізації матки, діатермії і коагуляції. Надає психологічну підтримку сімейних пар при безпосередній близькості пологів, підвищує медичну грамотність майбутніх породіль.
Акушер-гінеколог, фахівець естетичної гінекології, лікар УЗ діагностики
Акушер-гінеколог вищої лікарської категорії спеціалізується на питаннях репродуктивного питання жінки і впливу гормонального фону на можливість зачаття. Кандидат медичних наук, лікує безпліддя та порушення менструації. Компетентна в проведенні ультразвукових діагностичних дослідженнях для вагітних, а також при підозрі на патологію органів жіночої сечостатевої системи. Крім того, проводить УЗД молочних залоз і залоз внутрішньої секреції, спостерігає вагітних, займається лікуванням полікістозу яєчників, інфекційних і запальних недуг.
Доктор Безуглий Дмитро Миколайович спеціалізується в області гінекології. Пропонує пацієнтам консультації акушера-гінеколога щодо проблем процесу зачаття і виношування дитини. Займається лікуванням інфекційних захворювань ЗПСШ, хвороб слизової оболонки матки, поразок міометрія, сальпінгіти. Також лікує кісти яєчників, ерозію шийки матки, пухлини.