Сторінка 4. Лікарі в Києві (Деснянський район)
4 відгука
Віра
В кінці листопада 2022 року мені пощастило потрапити на прийом до Наталії Віталіївни. Після лікування, яке вона прописала, мій стан став покращуватися буквально на 3-й день. Дуже уважна і чуйна, вислухала всі мої проблеми зі здоров'ям, призначила необхідні обстеження, які проводила особисто. 100 - відсотково професійна і компетентна в своїй галузі. Шановні пацієнти, звертайтеся до кращих лікарів! Щиро рекомендую Новікову Наталію Віталіївну!
Раиса
Дуже хороший фахівець! Неодноразово приходила до неї на консультацію. Лікар дуже добре ставиться до пацієнтів. Уважно їх слухає, та обстежує. Я не є виключенням. ЇЇ призначення, завжди ефективно мені допомагають. Рекомендую!
Lasto4ka
Є у мене одна проблема, я дуже багато палю. З роками у мене розвинулася хронічна обструктивна хвороба легень. Постійно звертаюся за допомогою до Наталії Віталівни. Дуже хороший та професійни лікар, лише вона знає як ефективно допомогти мені. Дякую!
Виталий
У меня всегда была затрудненное дыхание. Я грешил на частые простуды, но однажды попав к Юлии Анатольевне, узнал что нужно делать септопластику. После процедуры я стал свободно дышать, как жаль что я не встретил ее раньше. Спасибо!
03 травня '17 г.
Лікар отоларинголог, фахівець в наданні оперативної ургентної невідкладної допомоги при кровотечах, травмах, розтинів абсцесів і фурункул, добуванні сторонніх тіл. Грунтуючись на сучасні методи, лікує хронічні і гострі форми захворювань ЛОР-органів. За допомогою хірургічного втручання проводить корекцію і резекцію носової перегородки, усуває доброякісні пухлини, поліпи, мигдалики. Є фахівцем в проведенні вазотомія, конхопексіі, латеропозіції.
Кардіолог, лікар загальної практики
Лікар Новікова Наталія Віталіївна спеціалізується на виявленні та лікуванні хвороб серцево-судинної систем. Займається розшифровкою результатів ЕКГ, УЗД серця. Займається лікуванням таких хвороб, як ІХС, гіпертонічна хвороба, серцева недостатність. Проводить планове лікування декомпенсації серцевої діяльності. Також займається діагностикою та лікуванням порушень ритму.
Хірург, флеболог
Андрій Васильович – провідний лікар-хірург, флеболог з багаторічним досвідом роботи. Займається лікуванням різних захворювань за допомогою хірургічних методів. Проводить консультації з приводу захворювань вен і артерій.
Хірург, мамолог, проктолог, флеболог
Консультує пацієнтів в якості онколога, мамолога, здійснює діагностику злоякісних утворень. Проводить малоінвазивні оперативні втручання на м'яких тканинах.
Психотерапевт, психолог
Прийом психолога, (психотерапія сеанс до 60 хв). Займається психоаналізом, психоаналитически орієнтованої психотерапією.
Ортопед-травматолог
Олександра Михайлівна акушер гінеколог другої кваліфікаційної категорії. Надає консультативні послуги з діагностики та лікування гострих і хронічних кровотеч, запальних патологій статевих органів. Використовуючи сучасні методи, проводить лікування фонових процесів шийки-матки. Допомагає пацієнтам при кліматичних розладах, молочниці
УЗД-фахівець
Є кваліфікованим фахівцем у сфері ультразвукової діагностики, спеціалізується на проведенні УЗД щитовидної, молочної залози, органів черевної порожнини, нирок, органів сечовидільної системи, репродуктивної системи та ін. Здійснює трансвагинальное і трансректальное дослідження. Удосконалить свої навички відвідуванням кваліфікаційних курсів, конференцій, має безліч сертифікатів.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, мамолог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог. Гінеколог-ендокринолог. Мамолог.
Гінеколог для дорослих, дітей і підлітків. УЗД фахівець (органи малого тазу, молочні залози, щитоподібна залоза).
Спеціалізується в діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, а також в галузі ендокринної гінекології дорослих та підлітків, мамології діагностика та лікування дисгормональних захворювань молочних залоз).УЗД фахівець ( органи малого тазу, молочні залози, щитоподібна залоза).