Сторінка 20. Лікарі в Києві (метро Деміївська)

Людмила
Антон Геннадійович, дякую Вам, шановний, за проведення оперативного втручання по видаленню пухлини шиї. Дізнавшись про свій діагноз я почала активно шукати лікаря, який би зміг провести таку складну операцію (в Запоріжжі мені відмовили відразу, зіславшись на складність розташування пухлини та її розміри). Далі я поїхала до столиці в пошуках СПЕЦІАЛІСТА, який би мені допоміг. В Національному інституті раку мене налякали, в приватних клініках ціни були космічні. І саме в цей момент мені порекомендували Вас. Після огляду МРТ та КТ Антон Геннадійович зробив УЗД та повідомив, що пухлина дуже складна, можливі операційні та післяопераційні ризики. Я погодилася на оперативне втручання. Завдяки високому професіоналізму Антона Геннадійовича, операція пройшла досить успішно. Величезне дякую Вам, шановний Антон Геннадійович. Також лікар постійно цікавиться самопочуттям та коригує медикаментозне призначення.
Віта
Шукала лікаря для тата (складний випадок, операція на сонних артеріях) були багато де на консультаціях (Рівне, Львів, Хмельницький і майже весь Київ обійшли) доки не потрапили до Орлова Антона Геннадійовича, приємний як людина і професійний лікар, раді що вибрали саме його, операція пройшла чудово. Лікар постійно на зв'язку, все доступно пояснював. Також консультувала лікар Орлова Лариса Леонідівна, до та після операції, і на операції була присутня, теж чудова лікарка. Дякую їм за вдало проведену операцію і за гарне відношення
Ярослава
Дуже уважний лікар і чудова людина. Приводила сина на діагностику, зробили швидко та якісно.
19 грудня '16 г.
Тамара
Консультация прошла очень быстро, обнаружил кисту почки и дал рекомендации по дальнейшим действиям. Огромное спасибо!
19 червеня '16 г.
Судинний хірург
Лікар спеціалізується в області судинної хірургії. Виконує відкриті, мініінвазивні та гібридні реконструктивно-відновлювальні операції на судинах. Проводить ендопротезування черевного та грудного відділів аорти, торакоскопічну грудну та поперекову внебрюшинну симпатектомію при синдромі Рейно.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-22
УЗД-фахівець
Доктор Кузьменко Сергій Юрійович надає послуги комплексного ультразвукового дослідження дитячого організму для подальшої діагностики хвороб внутрішніх систем і органів людини.
Хірург
Лікар-хірург, має вищу кваліфікаційну категорію. Займається як безпосередньо проведенням оперативних втручань, включаючи лікувальні та діагностичні маніпуляції, так і консультативною діяльністю, в яку, в свою чергу, входять індивідуальні огляди і обговорення доцільності та особливостей проведення передбачуваної хірургічної операції виходячи з показників здоров'я пацієнта.
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний) м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний) р.Солом'янський
Косметолог
Лікар-косметолог займається видаленням волосяного покриву з зони бікіні, рук, ніг, спини, пахв і інших проблемних ділянок тіла у жінок і чоловіків. Проводить прийом пацієнтів, консультує з питань знеболювання при процедурі.
Хірург
Лікар-онколог і гінеколог вищої кваліфікаційної категорії спеціалізується на діагностиці та лікуванні злоякісних новоутворень органів репродуктивної системи жінки. Доктор медичних наук, консультує як гінеколога, проводить за показаннями хірургічні операції. Крім того, використовує процедуру лапароскопії в якості інформативного діагностичного методу. Складається в ряді європейських і українських медичних асоціацій, а також має членство в Міжнародній асоціації панкреатології.
Київ пр-т Голосіївський, 59 б (Міська клінічна лікарня №10, хірургічний корпус, вхід з правого торця, 4 поверх, кабінет УЗД)) м.Голосіївська51м.Деміївська105
Невролог, рефлексотерапевт
Лікар лікує головний біль, болі в шиї і спині. Приймає пацієнтів з порушенням сну, запамороченнями, вегетосудинною дистонією, панічними атаками. Спеціалізується в області рефлексотерапії. Виконує внутрісуглобні ін'єкції і паравертебральні блокади. Володіє масажними техніками, техніками акупунктури і фармакопунктури.
Хірург
Лікар Чекмарьов Сергій В'ячеславович - хірург. Досвід роботи 16 років. Спеціалізується на складних хірургічних втручаннях. Надає грамотну допомогу в питаннях видалення доброякісних новоутворень. Володіє навичками лапароскопічної та малоінвазивної хірургії. Спеціалізується в області проктології.
Невролог дитячий
Доктор проводить профілактичні огляди дітей дошкільного віку. Спеціалізується на пренатальній неврології, затримках у розвитку дітей до 5-ти років. Займається лікуванням головного болю, тиків, травм голови. Лікує неврологічні патології у дітей будь-якого віку.
Ендокринолог
Проводить прийом та лікування пацієнтів з ендокринними захворюваннями (хвороби щитоподібної залози, паращитоподібних залозцукровий діабет 1 і 2 типу, гіпоталамо-гіпофізарної системи (пролактинома тощо), йододефіцитні стани)
Київ вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Доктор венеролог, дерматолог вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Кваліфікаційний фахівець в діагностуванні і лікуванні шкірних захворювань (екземи, псоріазу, вітіліго, дерматиту, себореї). Шевченко Олена Петрівна має багаторічний досвід роботи в терапії захворювань, що передаються статевим шляхом (папіломавірусної інфекції, сифілісу, трихомоніазу, хламідіозу).