Сторінка 2. Акушери-гінекологи в Києві
Наукова ступінь
Категорія
Долго выбирали специалиста, проходили множество обследований и анализов, намучались уже. Галина Владимировна помогла. Дай Бог ей здоровья!
01 вересня '16 г.
Консультировалась у доктора Стрелко перед родами. Очень толковый специалист.
12 грудня '16 г.
Инна
Хожу не первый год сама и советую своим подругам. Никаких претензий к врачу.
13 вересня '16 г.
Вера М.
Наблюдаюсь у Анны Александровны и могу сказать только хорошее. Очень толковый врач и хороший человек!
06 вересня '16 г.
Дякую Анні Олександрівні за вчасну допомогу і повернення до нормального життя. Ви чудовий лікар!
07 вересня '16 г.
Неделю назад меня начали беспокоить симптомы одного очень неприятного заболевания интимного характера. Решила не затягивать с посещением врача и записалась на прием к гинекологу. Прием прошел очень хорошо, врач деликатный и тактичный. Расписал схему лечения, и дал необходимые рекомендации для избежания возникновения болезни в дальнейшем. Благодарна за помощь!
04 листопада '16 г.
Погорельцева Марина Леонидовна
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, гінеколог-естетіст
Пужняк Юлия Васильевна
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань, зокрема, кандидозу, вульвита, вагініту, ерозії. Розробляє індивідуальні схеми лікування безпліддя. Допомагає в плануванні вагітності, займається її веденням, приймає пологи. Консультації надаються за індивідуальною записи.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Петрик Наталія Дмитрівна спеціалізується в області гінекології, виявленні різних порушень і патологій в роботі жіночої репродуктивної системи. Доктор проводить абдомінальне і трансвагінальне ультразвукове обстеження, пренатальний скринінг з метою контролю за розвитком плоду. Надає послуги 3D і 4D УЗ-досліджень на всіх термінах вагітності.
Мамолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар-мамолог, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗ-діагностики Демишева І.В. проводить діагностику багатьох захворювань репродуктивної системи у жінок. Звернутися до лікаря слід при патологічних змінах грудних залоз, безплідді, гормональні порушення.
Займається лікуванням порушень менструального циклу, клімактеричних розладів, проблем надмірної ваги, безплідності. Проводить сучасну діагностику, кольпоскопічний скринінг, профілактику та лікування захворювань шийки матки, ІПСШ та інших інфекційних гінекологічних захворювань (неспецифічних вагінітів), корекцію жіночих сексуальних розладів, запальних захворювань органів малого тазу та внутрішньоматкової патології. Також спеціалізується в області естетичної та реконструктивно-пластичної гінекології.
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем?
Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і
підтримати здоров'я жінки.Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Сизоненко Анастасия Романовна
Чому я працюю лікарем?
Здоров'я жінки – це основа її щастя. Бути акушером-гінекологом для мене – це можливість дбати про здоров’я жінок, допомагати їм відчувати себе впевнено і комфортно. Кожна жінка – індивідуальність, і я прагну знайти підхід до кожної, щоб забезпечити їй найкращу медичну допомогу.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Ярошевич Оксана Петровна
Врач специализируется на акушерстве, гинекологии и УЗИ-диагностике. Занимается лечением воспалительных и инфекционных заболеваний органов малого таза, заболеваний шейки матки, подготовкой и ведением беременности, включая беременность после ЭКО. Также врач проводит УЗИ органов малого таза, кольпоскопию.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
Лікар акушер-гінеколог другої категорії, УЗД-фахівець. Надає послуги з лікування вульвита, вульвовагініту, дисплазії шийки матки, кіст яєчника, оофоріта, сальпінгіту, сальпінгооофоріта, синдром полікістозних яєчників і ін. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.