Сторінка 11. Приватні лікарі в Харкові

Наталья
Замечательный доктор!Помогла нашему ребенку после родовой травмы.Рекомендую!
Виктория
Прекрасный врач! У дочки были тики, искала через знакомых специалиста, посоветовали Наталью Петровну. Сейчас у нас все хорошо, очень ей благодарны.
23 жовтня '17 г.
Беседа с Алексеем Анатольевичем длилась больше часа, лечение не понадобилось, но "промывает мозги" на отлично. Спасибо Вам огромное.
Думаю, что если бы не Артемчук я уже потеряла бы свою дочь. Его колоссальны врачебный опыт, настойчивость помогли нам справиться с алкогольной зависимостью.
02 серпня '16 г.
Нарколог, психіатр, психотерапевт
Лікар психотерапевт, психіатр-нарколог, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікуванні алкоголізму, жіночого алкоголізму, наркотичної залежності. Є послідовником О. Р. Довженко, що розробив унікальну методику лікування різних залежностей.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-07-09
Харків вул. Дмитра Коцюбайло (Державінська), 38 м.Метробудівників51м.Спортивна71
Дитячий невролог
Лікар Походенко Наталія Петрівна — дитячий невролог, спеціалізується на захворюваннях центральної нервової системи. Досвід роботи 29 років. Лікар вищої категорії. Основний профіль фахівця — захворювання центральної нервової системи у дитячому віці. Спеціаліст проводить первинну діагностику, призначає індивідуальні схеми терапії. Приймає дітей будь-якої вікової категорії. Проводить терапію ураження центральної нервової системи у немовлят до року.
Проктолог, Хірург
Практикуючий хірург, виконує оперативне лікування в області проктології, операції одного дня. Використовує сучасні технології, лазер, радіохвильовий метод. Має навички оперативного лікування в області м'яких тканин.
Психіатр, дитячий психіатр
Лікар займається діагностикою та лікуванням психічних розладів. Приймає пацієнтів з безсонням, депресією, фобіями, панічними атаками, неврозами. Також лікує маніакально-депресивний синдром, невроз сечового міхура, соматоформні розлади та інші захворювання.
Консультація 1000/700 грн.
Хірург
Дитячий хірург першої лікарської категорії, кандидат медичних наук, спеціалізується на оперативному лікуванні доброякісних пухлин і запальних захворювань м'яких тканин, гемангіоми і синехій. Консультує, проводить профогляди. Складається в Асоціації дитячих хірургів України.
Нейрохірург
Дагер Насіф - нейрохірург, висококваліфікований лікар з багаторічним досвідом роботи, займається лікуванням та діагностикою пухлин головного та спинного мозку, шийного остеохондрозу, остеохондрозу грудного відділу, остеохондрозу попереково-крижового відділу, невралгії. Проводить діагностику патологіїй головного та спинного мозку
Гастроентеролог
Харків пр-т Героїв Харкова, 257 м.Палац спорту51
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в галузі офтальмології. Приймає дорослих і дітей. Лікує кон'юнктивіт, ерозії і опіки рогівки, міопію, демодекоз, амбліопії і глаукому (консервативними методами). Виконує промивання слізних шляхів, проводить Ретіноскопи, пряму і зворотну офтальмоскопії.