Лікарі психологи в Харкові (метро Історичний музей)
Знайдено 3 лікаря
Елизавета
Дуже гарний спеціаліст. Звернулась з приводу проблем у стосунках. Ходили разом з чоловіком на зустрічи. Спочатку хвильовалась , що зустріч он-лайн , а не в живу, але після першої ж зустрічи , таких хвильовань вже не було. Дуже професійні питання , помогла нам з чоловіком почути один одного. Дуже вдячні , та рекомендуемо цього спеціаліста.
23 грудня '25 г.
Коли в тебе дитина підліток , не завжди розумієш , як себе вести , коли що казати або промовчати. Відносини з дитиною різко змінились , ми стали чужі і я відчувала , що втрачаю контакт. А " вишенкою на торті" стало , що натрапила на листування її в ТГ каналі. Звісно , наші з нею розмови ні до чого доброго не привели .Хотіла , що б дитина пішла до психолога , але вона сказала , що в неї проблем не мае , це мої проблеми. Знайомі порадили звернутись до Куліш Наталії . І це було дуже правильним рішенням !Я дуже хвильовалась , що мені скажуть , що я погана мама , чи що не правильно веду себе з дитиною , але я , ніби зустріла свою людину. Мені було дуже приємно і просто говорити. Наталія Анатоліївна , мягко показала , як і де ми можимо знову з дитиною " зустрітися". І , дійсно, дочка мені відкрилась , і , на мое диво, їй також дуже хотілось багато чого зі мною розділити. Я дуже вдячна Наталії Анатоліївні за ті розмови. Дуже раджу цього фахівця!
23 грудня '25 г.
Влад і Вікторія
Дякую, Вікторія навчила нас говорити один з одним так, щоб чути и бути почутим, ділитися своїми почуттями, відверто казати про свої переживання і не додумувати за другого!
Це було дуже цікаво і корисно для нас, дякуємо!
03 квітня '25 г.
Тетяна
Дякую, Віка, за підтримку, дуже важко переживати смерть рідної людини, без тебе я б не впоралась, дякую, що була поруч
Психолог, Психотерапевт
Доктор Куліш Наталія Анатоліївна спеціалізується в області психотерапії, психології. Проводить індивідуальні та групові сеанси психотерапії, допомагає пацієнтам відновити життєву рівновагу, віру в себе і свої сили. Володіє навичками проведення арт-терапії, гештальт-терапії, психодрами. Веде роботу з дітьми та підлітками, батьками. Допомагає у вирішенні сімейних та особистих конфліктів, складних ситуацій.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-03-19
Консультація ОНЛАЙН 1400
Психолог
Досвід практики 19 років. Працює з питаннями, пов'язаними з низькою самооцінкою, страхами, панічними атаками, невпевненістю, тривогою, самотністю, виною, соромом, агресією, замкнутістю, ревнощами, образами; залежні відносини, переживання, пов'язані з втратою, втратою; труднощами у відносинах дітей і батьків, в парних стосунках; конфлікти в сім'ї, на роботі; труднощі в сексуальній сфері, психосоматика; труднощі в самореалізації, виборі і прийнятті рішень; порушення харчової поведінки (зайву вагу, недолік ваги). Працює з людьми будь-якої сексуальної орієнтації.
Працює в гештальтподходе. Терапія здійснюється відповідно до європейських стандартів. Прийом ведеться за попереднім записом.
Психолог дитячий, логопед
Митцева Ольга Сергеевна
Дитячий психолог і логопед спеціалізується на корекції мовлення, розвитку комунікативних навичок і підтримці психоемоційного стану дітей. Має науковий ступінь кандидата педагогічних наук і понад 40 публікацій у сфері педагогіки та психології. Викладає дисципліни з педагогіки вищої школи та активно займається науковою діяльністю.
Консультація 800/500 грн.