Лікарі психологи в Харкові (метро Історичний музей)

Наталія
Дякую , Наталії Анатоліївні за увагу , та професійність. Дуже переживала ,чи зможу ділитись таким особистим , чи зможуть мене зрозуміти , чи не буду виглядати , як дивна... Але мене почули , зрозуміли , я знайшла багато відповідей на свої питання. Точно нормалізувала свій стан і точно зараз мені на багато легче. Розумію , що одна зустріч це дуже мало, планую , що продовжу роботу з Наталею Анатолівною , але вже і після однієї зустрічі відчуваю себе на багато краще . Дуже дякую та рекомендую спеціаліста
Софія
Мені сподобалось. Розмова була дуже тепла , відчувалось , що мене розуміють . Після розмови зменшилась тривога, відчула свої сили .На майбутнє буду звертатись тільки до цього спеціаліста .
22 червеня '26 г.
Юлія
Дякую , Наталія . Зустріч була важлива , та дієва. Зверталась з приводу тривоги . Рекомендую цього спеціаліста.
13 квітня '26 г.
Світлана
Звернулись з чоловіком , так як останнім часом багато непорозумінь та скандалів. Завдяки питанням , що ставила Наталія вдалось почути та побачити один одного. Це те , що багато років ми не могли зробити у двох. Зустрічі були дуже дієвими. Дякую вам ,Наталія, та рада що до вас звернулись .Раджу всім цього спеціаліста .
10 квітня '26 г.
Психолог, Психотерапевт
Доктор Куліш Наталія Анатоліївна спеціалізується в області психотерапії, психології. Проводить індивідуальні та групові сеанси психотерапії, допомагає пацієнтам відновити життєву рівновагу, віру в себе і свої сили. Володіє навичками проведення арт-терапії, гештальт-терапії, психодрами. Веде роботу з дітьми та підлітками, батьками. Допомагає у вирішенні сімейних та особистих конфліктів, складних ситуацій.
Наталія
23 липня '26р.
Консультація ОНЛАЙН 1600
Психолог
Досвід практики 19 років. Працює з питаннями, пов'язаними з низькою самооцінкою, страхами, панічними атаками, невпевненістю, тривогою, самотністю, виною, соромом, агресією, замкнутістю, ревнощами, образами; залежні відносини, переживання, пов'язані з втратою, втратою; труднощами у відносинах дітей і батьків, в парних стосунках; конфлікти в сім'ї, на роботі; труднощі в сексуальній сфері, психосоматика; труднощі в самореалізації, виборі і прийнятті рішень; порушення харчової поведінки (зайву вагу, недолік ваги). Працює з людьми будь-якої сексуальної орієнтації. Працює в гештальтподходе. Терапія здійснюється відповідно до європейських стандартів. Прийом ведеться за попереднім записом.
Психолог дитячий, логопед
Дитячий психолог і логопед спеціалізується на корекції мовлення, розвитку комунікативних навичок і підтримці психоемоційного стану дітей. Має науковий ступінь кандидата педагогічних наук і понад 40 публікацій у сфері педагогіки та психології. Викладає дисципліни з педагогіки вищої школи та активно займається науковою діяльністю.
Консультація 800/500 грн.