Сторінка 13. Лікарі в Харкові (Шевченківський район)
Знайдено 194 лікаря
3 відгука
Настоящий спаситель!! Уже и не знала, как избавиться от этой напасти, муж пил беспробудно, а теперь исклчительный трезвенник!
08 вересня '16 г.
Валерий
Алексей Викторович помог вытянуть брата из алкогольной зависимости. Вся семья ему безмерно благодарна.
27 серпня '16 г.
Валерия
Спасибо за сохраненную семью. Я думала, муж уже никогда не перестанет пить.
23 червеня '16 г.
Генетик, УЗД-фахівець
Бабаджанян Евгения Николаевна
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-05
Нарколог
Доктор Кіос Олексій Вікторович спеціалізується в області наркології. Надає послуги з корекції ваги, діагностики та лікування наркоманії, алкоголізму.
Харків
с. Клугино-Башкировка, вул. Лесна, 80
Косметолог
Спеціаліст Агаркова Яна Миколаївна - косметолог. Досвід роботи 13 років. Спеціалізується на дефектах шкірних покривах. Проводить комплексне видалення шрамів, видимих пошкоджень. Складає індивідуальні схеми відновлення еластичності і пружності шкірних покривів. Володіє навичками глибокого очищення. Проводить омолоджуючі процедури.
Кардіолог, ревматолог
Лікар-кардіолог, ревматолог вищої кваліфікації, педіатр першої кваліфікаційної категорії, лікар функціональної діагностики другої категорії, спеціалізується на лікуванні вроджених і набутих серцевих патологій у дітей до 18 років. Володіє навичками ультразвукової та функціональної діагностики. У компетенції Євгенії Миколаївни лікування широкого спектру кардіологічних захворювань у дітей, захворювань клапанів серця, порушень серцевого ритму та інше.
Стоматолог-имплантолог, Щелепно-лицьовий хірург
Євген Вікторович Яровий спеціалізується в області імплантології і щелепно-лицевої хірургії. Лікар проводить оперативні втручання різного ступеня складності. Займається хірургічним лікуванням пародонтиту. У своїй роботі використовує інноваційні методики кістково-пластичних операцій.
Кардіолог, терапевт
Специализируется на диагностике, лечении заболеваний сердца и сосудов, а также общего состояния пациента.
Ендокринолог
Проводить амбулаторний прийом пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи, веде спостереження за вагітністю у жінок з ендокринною патологією.
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог вищої категорії, спеціалізується на обстеженні хворих з порушеннями роботи травної системи. Проводить діагностику холециститу, панкреатиту, гастриту. Складає оптимальний план терапії для кожного окремого випадку, практикує персональний підхід до пацієнтів. Єрмолаєв Д. Н. займається діагностикою та лікуванням ентероколіту і пухлин стравоходу, проводить профілактику загострень хронічних недугів.
Дитячий гастроентеролог, лікар УЗД
Зимницкая Татьяна Васильевна
Спеціалізується на захворюваннях травної системи у дітей, проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини та консультації з харчування. Займається лікуванням гастритів, колітів, дисбактеріозів і функціональних порушень шлунково-кишкового тракту у дітей.
Клінічний психолог
Я — психолог, який готовий бережно, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі запитання. Ви можете жити звичайним життям, але відчувати, що щось не так: не дихаєте повними грудьми, робити те, з чим не згодні, не розумієте свого місця в житті. Це не вирок! І я знаю, як з цим працювати.
У процесі психотерапії ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи та набудете досвід ефективної взаємодії з ними. Як результат — навчитеся розуміти свої реальні потреби, переживати складні почуття та знаходити альтернативні способи поведінки в звичних ситуаціях.
Під час нашої спільної подорожі я буду підсвічувати путь у темряві та підтримуватиму вас.
Консультація первинна 1300 грн