Сторінка 12. Лікарі в Харкові (Шевченківський район)

Практичний психолог
Я -українка. Найважливіще для мене- Україна, родина, Воля. Допомагаю людині знайти своє місце в житті. Вірю, що можу й знаю як полегшити ношу захисника. Вартість повторної консультації - 950 грн ( он-лайн).
Консультація первинна 1300 грн (онлайн)
Масажист
Ароматерапия без массажа похожа на оркестр без дирежера.
Кризовий арт-терапевт, травматерапевт
У своїй роботі використовую мультимодальний підхід, який включає елементи когнітивно-поведінкової, емоційно-образної, тілесної терапії, пісочної та арт-терапії, EMDR.
Анестезіолог, психіатр, нарколог
На протязі 12 років працював лікарем психіатром у відділенні невідкладної психіатрії, керував відділенням невідкладних станів та реанімації, з 2016 року заснував власну психіатричну клініку. Веде онлайн та офлайн прийом, впроваджує безперервнмй супровід пацієнта до одужання.
УЗД-спеціаліст
На протязі 28 років працював лікарем з ультразвукової діагностики в клініках та медичних центрах м.Харкова.
Терапевт, кардіолог
Лікар-терапевт з досвідом поліклінічної та лікарняної роботи. Займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань серцево-судинної, дихальної, травної та сечовидільної системи.
Клінічний психолог, психотерапевт
Клінічний психолог , патопсихолог, психотерепевт в клініці AMG clinic. Проводить психодіагностичне, нейропсихологічне, патопсихологічне обстеження з написанням висновків .
Психолог
Я працюю цілісно: розглядаю психіку, тіло і емоції як взаємопов’язану систему.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-03
Психолог
Я - психолог із багаторічним досвідом, навчаюся на психотерапевта в гештальт підході. Допомогаю людям, якізвикли жити для інших, поступово навчитися обирати себе.