Сторінка 14. Лікарі в Харкові (Шевченківський район)

Косметолог-естетист
Фахівець з мануальних та апаратних методів корекції обличчя
Клінічний психолог, практичний психолог
Ортопед-травматолог, вертебролог
Клінічний психолог
Я — психолог, який готовий бережно, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі запитання. Ви можете жити звичайним життям, але відчувати, що щось не так: не дихаєте повними грудьми, робити те, з чим не згодні, не розумієте свого місця в житті. Це не вирок! І я знаю, як з цим працювати. У процесі психотерапії ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи та набудете досвід ефективної взаємодії з ними. Як результат — навчитеся розуміти свої реальні потреби, переживати складні почуття та знаходити альтернативні способи поведінки в звичних ситуаціях. Під час нашої спільної подорожі я буду підсвічувати путь у темряві та підтримуватиму вас.
Консультація первинна 1099 грн
Харків вул. Дмитра Антоненко, 49, корпус 2 м.Ботанічний сад
Гастроентеролог
Ніна Анатоліївна – лікар гастроентеролог вищої категорії з багаторічним досвідом роботи. Веде консультативний прийом та диспансерне спостереження за гастроентерологічною групою пацієнтів із захворюваннями органів ШКТ.
Уролог, андролог, онкоуролог
Лікар-уролог, андролог, онкоуролог займається лікуванням безпліддя, інфекцій, що передаються статевим шляхом, уретриту, гострого простатиту, циститу, пієлонефриту, орхіту, інших захворювань, включаючи онкопатологію нирок, передміхурової залози, сечового міхура та яєчок.
Лікар Жиляева Анна Євгенівна спеціалізується в галузі офтальмології. Надає повну консультацію з метою висвітлення вичерпної інформації про стан здоров'я органу зору пацієнта. Спеціалізується на лікуванні таких очних хвороб, як глаукома, катаракта, коротко і далекозорість, сліпота, ячмінь, різні травми ока. Проводить лікування кон'юнктивіту. Успішно проводить процедуру промивання слізного каналу. Практикує масаж верхніх і нижніх повік. Є фахівцем з лікування косоокості, призводить до повного відновлення нормального зору пацієнта. Здійснює корекцію незначних і серйозних відхилень очі за допомогою лазерного обладнання.
Консультація від 650 грн
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар Давидов Олександр Олександрович спеціалізується в області стоматології та хірургії. Надає консультативну, діагностичну, терапевтичну допомогу пацієнтам із захворюваннями зубів і ротової порожнини. Доктор займається лікуванням кореневих каналів зуба, карієсу, пародонтозу, пародонтиту, пульпіту, прогенії. Спеціалізується на пломбування зубів, кореневих каналів, на простому і складному видаленні зуба, робить операції з видалення зубів.
Консультація безкоштовно
Стоматолог-пародонтолог. Лікар спеціалізується на лікуванні карієсу, професійні чистки зубів, вектор-терапія, лікуваня кореневих каналів, відбілювання зубів.
Консультація безкоштовно
лікар-психіатр
лікар-психіатр вищої категорії з досвідом роботи як у стаціонарі, так і на амбулаторному прийомі. Володіє знаннями у тонкощах юридичних питань пов'язаних з психіатрією.
Харків вул. Євгенія Єніна (Бакуліна), 9/13 м.Наукова51м.Ботанічний сад184