Сторінка 12. Лікарі у Дніпрі (метро Вокзальна)

Екатерина
К Неле Михайловне вовремя обратилась. Она увидела то, что не увидели коллеги в Каменском.
Мені все дуже сподобалось. Дуже уважний лікар. Це мій повторний прийом. Уважна, все пояснює дуже доступно. Дуже сподобалось. Після консультації у неї, є бажання приймати ліки так, як вона їх прописала, і ніяк інакше. Рекомендую!
Агастасия
Приємна, спокійна жінка. Добре пояснила все - дохідливо, спокійно і без поспіху. З перших хвилин помітно що хороший спеціаліст, та знається на своїй справі. Мені сподобався прийом. рекомендації виконую, зараз краще. Однозначно рекомендую!
Виктория
Я вчера была на приеме у Нели Михайловны.Доктор от Бога.Очень внимательна.Верю в хорошее лечение!
Нефролог, терапевт
Надає консультування пацієнтів з патологією нирок, як лікар-нефролог, лікар терапевт. Має вищу категорію з нефрології та другу з терапії. Займається лікуванням захворювань нирок (пієлонефрит, гломерулонефрит, МКБ-нефрологічного профілю, терапевтичного профілю).
Ревматолог
Лікар Гречаник Неля Михайлівна надає послуги в області лікування ревматичних патологій. Основний напрямок, в якому працює фахівець, пов'язане з наданням допомоги при ураженнях сполучних тканин різного ступеня тяжкості, а також остеопорозі і ряді інших специфічних порушень.
Кардіолог, кардіоревматолог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі дитячої кардіології. Надає консультаційні послуги. Діагностує і лікує захворювання серцево-судинної системи, в тому числі аортальну, мітральну і серцеву недостатність, серцеву аритмію, кардіоміопатію, артеріальну гіпертензію, ревматизм, ішемічну і ревматичну хворобу серця, стенокардію, пролапс мітрального клапана та ін. Веде дітей з вродженими вадами серця.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, фахівець в області дитячої неврології. Займається лікуванням дітей з органічними ураженнями мозку, перинатальним ураженням центральної нервової системи, епілепсією, гідроцефалією, затримкою психомовного розвитку. Надає допомогу при непритомності, головних болях, енурезі, безсонні й інших неврологічних симптомах. В роботі використовує сучасну медичну техніку і прогресивні терапевтичні методики.
Лікар спеціалізується на усуненні дефектів зубного ряду, проводить професійну чистку з метою видалення нальоту, каменів і карієсу. Лікує пульпіт, гінгівіт, займається видаленням зубних нервів, прочищенням каналів і пломбування. Готує ротову порожнину до протезування.
Дніпро вул. Леоніда Стромцова, 3 А (оф. 212-217) м.Вокзальна6513
Ендокринолог, дієтолог
Лікар-ендокринолог-дієтолог Бакчінова Ірина Петрівна займається діагностикою та лікуванням захворювань щитоподібної та паращитовидних залоз, ведення хворих з вузловими формами зоба, патології надниркових залоз, підготовка до вагітності і ведення вагітності пацієнток з ендокринною патологією; розробка індивідуального плану харчування для лікування ожиріння та інших порушень обміну речовин; діагностика і лікування цукрового діабету I та II типу, підбір цукрознижувальних таблетованих препаратів, корекція інсулінотерапії, принципи самоконтролю і дієтотерапія при цукровому діабеті; установка систем безперервного моніторування глюкози крові (CGMS); оцінка результатів УЗ-діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників.
Консультація 650/700 грн.
Дніпро вул. Січових Стрільців, 19 м.Вокзальна4212
УЗД-фахівець
Доктор Гелівер І. А. займається проведенням ультразвукових досліджень, а також обстеженнями з функціональної діагностики, складанням опису та аналізом результатів.
Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар гастроентеролог, займається лікуванням усіляких патологій слизової шлунка, патологій печінки і жовчного міхура різного генезу, функціональних розладів кишечника, рефлюксной хвороби, харчових розладів і ін.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Педіатр, дитячий гастроентеролог, імунолог
Лікар педіатр вищої категорії, кандидат медичних наук, займається спостереженням за розвитком дітей, навчанням правильному догляду за дитиною, наданням невідкладної допомоги. Є доцентом кафедри педіатрії ДМА.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Анестезіолог
Доктор Козлитин Євген Юрійович спеціалізується в області анестезіології. Консультує пацієнтів, займається підбором відповідних знеболюючих засобів під час передопераційної підготовки і забезпечує контроль дії анестезії під час оперативного втручання. Проводить процедуру плазмаферезу, включаючи мембранну. Також практикує озоно- і магнітотерапію. Крім того, надає послуги опромінення крові за допомогою ультрафіолету.
Дніпро вул. 25-ої Січеславської Бригади (Рибінська), 119-120 м.Вокзальна9217