Сторінка 9. Діагностичні центри Києва

Старікова Світлана
Я-мама дитини- інваліда.З початком війни довелося покинути все і виїхатт з рідних місць під Київ.А на додачк в сина з'яаиася флюс га передньому зубі.Довелося видалити зразу два передні зуби.Коли постало питання вмплантації, майже всі клініки нам відиовили.Крім Буров клінік.Все було зроблено чудово, а, вразовуючи наш статус переселенців і нашу фінансову ситуацію, нам були зроблені великі знижки. Ми безмежно вдячні всій чудовій команді і особисто Андрію Сергійовичу Бурову.Браво!
Хочу сказать огромное СПАСИБО врачам стоматологической клиники "Буров клиник" и особенно АЛЕКСЕЮ ЛЕБЕДЕВУ за классную работу в установке и коррекции имплантов, поставленных не совсем удачно в другой клинике. Этот врач профессионально исправил все ошибки, быстро и качественно провел протезирование. Спасибо за отличную работу и приятное общение. Рекомендую всем эту клинику. С благодарностью, Елена.
Кирилл
Проходил реабилитацию на центре в Ворзеле. В первую очередь это изменило мою жизнь, полностью. Группы проходят интересные, консультанты всегда готовы выслушать и помочь. В доме все очень дружелюбные и открытые для общения и помощи. Если ехать с определенной целью, есть возможность взять много знаний, которые помогут изменить жизнь и переосмыслить многое. Психологи дают важную и полезную информацию. Я всегда буду благодарен этому месту и всем, кто там находится.
Лариса
Сповнена почуттям вдячності за професійний підхід, чуйність та небайдужість усіх працівників цього медичного закладу. В складний час на цих людей можно сміло розраховувати і сподіватись на іхню вчасну підтримку та допомогу. Цей заклад може бути прикладом для інших медичних закладів нашоі краіни. Тому рекомендую.
Ольга Владимировна
Благодарность персоналу Фавор Мед за внимательное отношение к пациентам, квалифицированную помощь и комфортные условия. Осталась всем доволена.
Артур
Всем доброго время суток! Мне 42, в проблеме с 1997. На детокс заезжаю не впервые. Был везде Полинар, ПиП, Атос... короче везде, даже на Ренесансе, хотя они вообще не клиника, у них снимают так, что думал сдохну. Уехал на третий день. Скажу так, что Фавор Мед не чем особенно не отличается. В целом все как у всех. При выписке попросили зайти в интернет и оставить отзыв, так как говорят что пишут о них что-то. Вот и пишу. Можно ехать. Мучиться не будете. Ирине Анатольевне отдельное спасибо, очень внимательная.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В , Шулявка
м.Шулявська5 6 м.Політехнічний інститут20 3 м.Берестейська27 9
Стоматологічна клініка "Буров Клінік" розпочала роботу в 2017 році. Тут за допомогою новітнього обладнання здійснюється всебічна діагностика і лікування захворювань зубів, ясен. Лікарі клініки пройшли навчання та стажування в Європі, США та Японії. Для лікування використовуються сучасні стоматологічні матеріали вищої якості імпортних виробників.
Київ пер. Лютневий, 3
ФаворМед — це клініка оновленого зразка, що надає розширені послуги з діагностики та терапії залежностей. У медичному закладі працюють профільні фахівці, які знають основні техніки впливу на залежних людей. Основне завдання фахівців — усунення потягу до згубної звички, відновлення та очищення організму. У зв'язку з чим пацієнти отримують комплексні послуги....
МЦ "Фабрика слуху" — це клініка сучасного рівня, фахівці якої займаються діагностикою, складанням лікувального плану, а також реабілітацією після перенесених захворювань слухового, мовного апарату.
Київ вул. Ризька, 1 , Сирець
м.Дорогожичі10 3 м.Сирець12 4 м.Шулявська26 9
Центр комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії "Медіскан Груп" спеціалізується в області точної сучасної діагностики захворювань. Комп'ютерна томографія, ультразвукова діагностика, магнітно-резонансна томографія і прицільна біопсія за доступною ціною.
  • Дуплексне сканування судин однієї верхньої кінцівки (артерії) 800
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна верхні кінцівки 2 000
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна нижні кінцівки 2 000
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна верхні та нижні кінцівки 3 500
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) голкова-нижні кінцівки 2 500
Працює з
Вт: 07:00-20:00 Ср: 07:00-20:00 Чт: 07:00-20:00 Пт: 07:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Нд: 08:00-20:00
Київ вул. Вишгородська, 69
м.Героїв Дніпра51 9 м.Мінська50 12
Офтальмологічна клініка "Медичний центр "Інститут зору", надає консультативні, діагностичні, лікувально-профілактичні послуги, а також хірургічну реабілітацію пацієнтів з офтальмологічною патологією як переднього відрізка ока (аномалії рефракції, катаракта, глаукома), так і заднього (судинні захворювання сітківки, відшарування сітківки, вікова...
  • Оптична когерентна томографія (ОСТ, ОКТ) 1 100
  • ОКТ ангіографія 1 200
  • ОКТ зоровий нерв, макула 1 100
  • А/В ультразвукове сканування структур ока 600
  • Фото очного дна, переднього відрізка і поверхні ока 400
Київ вул. Здолбунівська, 9 Б
м.Позняки30 7 м.Осокорки35 11
Медичний заклад спеціалізованого типу "Клініка Доброго Стоматолога" займається лікуванням стоматологічних патологій. Послуги стоматології - терапевтична стоматологія, протезування зубів, виправлення прикусу, лікування ясен, імплантація зубів. Також в клініці доступна дитяча стоматологія, естетична стоматологія, профілактика і гігієна.
  • КТ верхньої та нижньої щелеп 110х90 мм 800
  • КТ верхньої щелепи 550
  • КТ нижньої щелепи 550
  • КТ сегменту 460
  • КТ в оклюзії + ОПТГ 900
Инновационная диагностика
Київ вул. Ревуцького, 44 А
м.Харківська6 1
МРТ-центр на вул. Ревуцького є одним з нашої мережі діагностичних МРТ-центрів у м.Києві, яка працює з 2010 року. Перевагами цього центру є зручне розташування - в 5 хвилинах ходьби від метро Харківська, конкурентні ціни, графік роботи без вихідних, виконання повного сучасного обсягу МРТ-досліджень. Діагностика у центрі проводиться на МРТ-апараті Siemens...
  • МРТ шийного відділу хребта 1 900
  • МРТ грудного відділу хребта 1 900
  • МРТ поперекового відділу хребта, верхні відділи крижів оглядово за умови знаходження в зоні сканування 1 900
  • МРТ крижів 1 900
  • МРТ куприка 1 900
Київ вул.Чистяківська, 2А, каб.5
м.Святошин9 8 м.Нивки10 10
Терапевт, УЗД-фахівець Вапнічна Ірина Вікторівна - лікар вищої категорії з великим досвідом роботи в сфері діагностики, лікування захворювань внутрішніх органів, суглобів, м'яких тканин.
  • УЗД черевної порожнини (печінка, селезінка, жовчний міхур, підшлункова залоза) із судинами 360
  • УЗД черевної порожнини (печінка, селезінка, жовчний міхур, підшлункова залоза) + нирки 500
  • УЗД жовчного міхура з функціональним навантаженням 400
  • УЗД лімфовузлів 300
  • УЗД молочних залоз 300
СДС
Київ вул. Дегтярівська, 17 В
м.Лук'янівська8 2 м.Політехнічний інститут22 10
Спеціалізований діагностичний центр "Сучасні діагностичні системи" займається всебічним скануванням внутрішніх органів для визначення причини захворювань. Основні послуги — ультразвукова діагностика, магнітно-резонансна томографія, комп`ютерна томографія.
  • МРТ грудного відділу хребта до та з контрастуванням 3 100
Київ, м. Ірпінь, вул. Садова, 38
Київ, м. Березань, вул. Михайлівська, 50
Київ вул. Драгоманова, 17 , Позняки
м.Харківська21 5 м.Позняки18 6
Гінекологічний медичний центр "Атланта" спеціалізується в області жіночого репродуктивного здоров'я, займається лікуванням і діагностикою захворювань.
  • УЗД органів малого таза 650
  • УЗД органів малого тазу з консультаціею лікаря от 900