Сторінка 47. Діагностичні центри Києва

4,0
Знайдено 712 клінік

Сб Нед Цілодобово
Кирилл
Делал КТ, после меня ещё пара знакомых, которым рассказывал, все остались довольны. Во вском случае не жаловались
Илона
Врачи отличные, обслуживание тоже. Все профессионально. Мне понравилось
Если вам необходимо сделать КТ челюстно-лицевой области, я рекомендую обратиться в диагностический центр МАЙРЕЙ ЛАБ. Соотношение цен и качества здесь самое оптимальное в городе, и за небольшую сумму денег вы получите качественную, безопасную и точную диагностику. Я обращалась сюда не раз, поэтому и рекомендую.
Олег
Когда у меня было подозрение на гайморит, врач рекомендовал сделать КТ. Я случайно обратился в Майрей Лаб, и мне очень повезло. Диагностика здесь очень точная, недуг удалось определить на ранней стадии, что значительно упростило процесс лечения.
Игорь
Не раз делал здесь КТ. Все на высшем уровне, качественное обслуживание, квалифицированный персонал. Результат отдают сразу, очень удобно, что можно записать результаты диагностики на диск.
Алена
Большой выбор исследований по нормальной цене. Я всегда здесь сдаю анализы.
Київ вул. Драгоманова, 6/1
м.Харківська31 7 м.Позняки31 7
Діагностичний центр Майра ЛАБ у Києві спеціалізується на наданні пацієнтам повного спектру високоякісної і безпечної рентгендіагностики щелепно-лицьової області. Всі дослідження виконуються на сучасному обладнанні провідних світових і вітчизняних виробників.
4,4
Київ с. Вишневе, вул. Григорія Сковороди, 12 (вул. Щорса)
Послуги, які надає клініка "МДА": ультразвукові дослідження нирок, органів сечовидільної системи, статевих органів, щитоподібної, передміхурової та молочних залоз; обстеження при вагітності за допомогою ультразвуку.
4,4
Київ вул. Єреванська, 6 (2-й поверх, каб. №218)
м.Вокзальна35 13 м.Політехнічний інститут44 12 м.Олімпійська26
Спеціалізована установа "Приватний кабінет Пророченко" займається діагностуванням та лікуванням серцево-судинних патологій. Прийом веде лікар вищої кваліфікаційної категорії.
Київ вул. Менделєєва, 10-Б
м.Либідська16 8 м.Звіринецька19 6 м.Деміївська25 9
Сіті Клініка + є медичним сервісом нового формату. Ми зібрали експертів, лікарів з великим досвідом роботи і сильним бажанням вилікувати свого пацієнта. Ми точно знаємо, що підходи до лікування пацієнта різного віку сильно відрізняються. Тому наші фахівці дуже добре знайомі з проблемами категорії 35+, бо починати бути здоровим ніколи не пізно! Після...
Київ вул. Кавказька, 12
м.Вокзальна22 6 м.Олімпійська43 13
Спеціалізована клініка "Люкс-А32" займається діагностичними і лікувальними заходами в стоматології вже більше 15 років. Пріоритетна робота клініки — сімейна стоматологія.
Київ вул. Юрія Шумського, 4 А , Березняки
м.Лівобережна44 9 м.Осокорки50 12
Медичний центр "Клініка імені Гальченко В. В." це багатопрофільний заклад, яке забезпечує комплексну діагностичну та лікувальну допомогу пацієнтам. Відсутність черг і якісне обслуговування — його плюси.
4,3
Київ вул. Декабристів, 6 (оф. 163)
м.Харківська9 2 м.Вирліца18 7
Багатопрофільна клініка "Медал плюс" - це центр сімейної медицини, який надає медичні послуги в багатьох сферах медицини. У клініці працюють фахівці декількох медичних напрямків: хірурги, кардіологи, гінекологи, проктологи, урологи, стоматологи, спеціалісти з проведення лабораторних аналізів та ультразвукової діагностики.
Київ вул. Будівельників, 30
м.Дарниця10 6 м.Чернігівська23 10
Гомеопатична клініка Попових на Будівельників займається лікуванням широкого кола захворювань за допомогою методів традиційної і народної медицини.
4,3
Київ вул. Оболонська набережна, 11 (кор. 2)
м.Оболонь21 30
ЛОР-центр "Наш доктор" надає широкий спектр послуг в області отоларингології. Оснащеність сучасним обладнанням і досвід лікарів дозволяють виконувати весь спектр маніпуляцій навіть за найскладніших захворюваннь ЛОР-органів.
Київ вул. Коперника, 23
м.Лук'янівська9 3 м.Політехнічний інститут17 9
Медичний сімейний центр iClinic профільовани на акушерство, гінекологія, урологія, отоларингологію, невропатологію і ультразвукову діагностику. Багатопрофільна клініка iClinic пропонує пацієнтам пакетні програми по обстеженню. Існує дисконтна система, діють різні акційні програми. УЗД проводиться апаратом LOGIQ 9.