Сторінка 13. Діагностичні центри Києва (субота)

Знайдено 622 клініки

Сб Нед Цілодобово
Надежда
Отличная клиника и великолепные врачи, большое спасибо за все все...Если хотите найти хорошего специалиста, то Вам туда !!!
Вероника
Специалист очень внимательный и тактичный. Консультация мне понравилась. Доктор помогла решить проблему, которая беспокоила в течение недели. Спасибо за лечение. Думаю, при необходимости опять обращусь к ней.
Иван
Наблюдаюсь у Татьяны Васильевны уже давно, еще с тех пор как у меня "якобы" обнаружили серьезные проблемы с сердцем. Я не доверяю одному мнению, потому нашел пару-тройку других специалистов, диагноз не подтвердили, но на фоне всех докторов Плахотная выделялась своим отношением в пациенту. Так она стала нашим семейным врачом, по воле случая.
Тамара
У меня по папиной линии у всех какие-то проблемы с сердцем, потому когда искала семейного врача, то обращала внимания на их знания в кардиологии. И о чудо, я нашла Татьяну Васильевну, она нам подходила по всем критериям. Я до сих пор считаю, что нам с ней повезло!
Анастасія
Дуже дякую за допомогу терапевта. Своєчасно зробила УЗД по рекомендаціі лікаря. Дякую!
Анастасия
Моя благодарность врачу Балацкой Юлии Фахраддиновне за внимательное отношение и высокий профессионализм. А самому центру плюсую за созданную возможность пройти нужную диагностику и лечение в одном месте, хорошую организацию и благожелательную атмосферу.
Київ вул. Воздвиженська 3
м.Оболонь55 11 м.Сирець44 15 м.Контрактова площа10 10
Медичний центр "UBL clinic" надає повний спектр лікувально-діагностичних послуг в області сімейної медицини, гінекології, гастроентерології, кардіології, оториноларингології, неврології, терапії та урології.
  • Електрокардіограма 200
  • Електрокардіограма з описом 400
  • УЗД скринінг 2-й триместр 1 000
  • УЗД вагітність малих термінів 650
  • УЗД органів черевної порожнини та нирок 650
Київ вул. Оболонська набережна, 7, корп.5
м.Поштова площа28 10 м.Тараса Шевченко8 5 м.Контрактова площа10 5
Відвідування дитячого стоматолога у дітей майже завжди викликає стрес, і фахівці стоматології Mom's прекрасно про це знають. Тому кожен дитячий лікар нашої клініки не тільки фахівець високого класу в своїй області, але ще й психолог. Саме таке поєднання в більшості випадків робить лікування комфортним для маленьких пацієнтів. Дитяча стоматологія Mom’s — це...
  • Прицільний рентген знімок 250
Київ вул. А. Малишка, 3а
м.Дарниця3 2
Abbe optic — це центр офтальмології, який працює, як для дорослих пацієнтів, так і малюків. Звернутися в офтальмологічну клініку можна для отримання консультативної допомоги в питаннях вибору очок, проведення огляду, а також діагностики з використанням сучасних апаратів німецького виробника.
Київ вул. Платона Майбороди, 32 , Лук'янівка
м.Лук'янівська15 8 м.Тараса Шевченко39 10 м.Дорогожичі27 6
Центр МРТ діагностики "Нейромед" — медичний заклад, який спеціалізується на проведенні магнітно-резонансної томографії. Обстеження проводять лікарі-рентгенологи високої кваліфікації.
  • МРТ дослідження головного мозку 2 500
  • МРТ гіпофізу (селярної області) 2 750
  • МРТ гіпофізу (селярної області) та обстеження головного мозку 4 050
  • МРТ гіпофізу (селярної області) з контрастуванням та обстеження головного мозку 7 150
  • МРТ ділянки мосто-мозочкових кутів, внутрішніх слухових проходів та прицільна візуалізація черепних нервів задньої черепної ямки 2 750
Київ вул. Володимира Винниченка, 14
м.Лук'янівська19 5 м.Контрактова площа34 15
Медична клініка "Дерматовенерологія" - це багатопрофільний медичний центр, в якому надається широкий спектр послуг. У медичному закладі працюють фахівці з десятьох медичних дисциплін: акушери-гінекологи, урологи, проктологи, дерматовенерологи, невропатологи, гастроентерологи, терапевти, кардіологи, ендокринологи, спеціалісти з функціональної та...
  • УЗД органів малого тазу у жінок 600
Працює з
Вт: 08:00-19:30 Ср: 08:00-19:30 Чт: 08:00-19:30 Пт: 08:00-19:30 Сб: 09:00-16:00
Київ вул. Дегтярівська, 48
м.Шулявська27 3 м.Дорогожичі17 3
Багатопрофільний медичний центр "Авіценна МЕД" розпочала свою діяльність у 2017 році, надає повний спектр лікувально-діагностичних і реабілітаційно-профілактичних послуг в різних напрямках медицини. Тут ведуть прийом андролог, кардіолог, невролог, онколог, нефролог, педіатр, проктолог, ревматолог, ортопед, уролог, ендокринолог, хірург, гінеколог - лікарі...
Київ вул. Каховська, 60
м.Лівобережна24 5
"Солтан Медікал" пропонує консультації лікарів різних спеціальностей, а також повний спектр діагностичних послуг, включаючи УЗД, ендоскопію та лабораторні дослідження. Наш центр оснащений сучасним обладнанням, що дозволяє отримати точні результати обстежень та забезпечити ефективне лікування.
Київ вул. М. Амосова, 6
м.Вокзальна51 13
Київ вул. Дніпровська набережна, 25
м.Осокорки15 3 м.Позняки27 7
Багатопрофільний медичний центр "Into-Sana (Інто-Сана)" надає широкий комплекс послуг і зручність їх виконання в одній установі. Оптімізірованності роботи і наявність довгострокових програм забезпечує адекватну цінову политику.
Київ пр-т Берестейський, 67 В (проспект Перемоги, 67 В)
м.Нивки м.Святошин м.Берестейська
"Арбор" — сучасна багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві.
  • Рентген, 1 зуб 100