Сторінка 10. Діагностичні центри Києва (субота)

Знайдено 622 клініки

Сб Нед Цілодобово
Аллп
От всей души хочу поблагодарить Нину Ивановну сотрудницу Клиники«Медсейв +»,у которой я проходила процедуру плазмофереза.Нина Ивановна- медработник высочайшего уровня профессионализма с большим опытом работы.Благодаря её чуткому и внимательному отношению ,ты чувствуешь себя в этом кабинете спокойно и уверенно. Я считаю что клинике «Медсейв» и нам , пациентам,проходившим лечение у Нины Ивановны, очень повезло с таким специалистом.Низкий поклон Вам, НинаИвановна , за Ваш неоценимый труд и Вашу душевную теплоту. Очень понравилась сама клиника и ее медперсонал.Все здесь продумано для комфортного пребывания пациентов. Остаётся пожелать всем сотрудникам «Медсейва» крепкого здоровья , а клинике -процветания!
Турченко Лариса Петрівна
Велике дякую за допомогу, лікарем задоволена,
Данілова Анна Віталіївна
Лашевич Ірина Володимирівна
Сюрер Оксана Віталіївна
Дзвіневська-Петрова Яна Ігорівна
Дякую,все детально розповіли та проконсультували
Київ Бульвар Висоцького, 8 , Троєщина
м.Чернігівська39 м.Почайна33
Україно-Ізраїльський медичний центр Віта (VIТА) - сучасна клініка, що надає лікувально-діагностичні послуги по різних напрямах. В установі можна записатися на прийом до педіатра, сімейного лікаря, терапевта, алерголога, отоларинголога і іншим фахівцям.
  • Електрокардіографія (ЕКГ) 300
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) 500
  • Комплексне УЗД органів черевної порожнини та заочеревинного простору (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка, нирки) 600
  • УЗД пілоричного відділу шлунка (до годування і після) 410
  • УЗД з жовчогінним сніданком 350
Працює з
Пн: 08:00-16:00 Ср: 08:00-16:00 Пт: 08:00-16:00 Сб: 09:00-14:00
Київ вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх
м.Нивки
"Медсейв +" - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту.
  • Доплерографія судин голови та шиї з фукнціональними пробами 1 200
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) дитині до 6 років , 15 хв 1 000
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) дитині до 6 років, 30 хв 1 200
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) дитині до 6 років , 60 хв 1 500
  • Відео ЕЕГ-моніторинг дитині до 6 років, 2 години 2 000
ІВР
Київ вул. Загорівська, 23 (пов. 1) , Лук'янівка
м.Лук'янівська22 8 м.Дорогожичі23 9 м.Тараса Шевченко34 11
Інститут вертебрології і реабілітації на Лук'янівці займається проблемами патології хребта, заснований в 2002 році. Колектив інституту має багаторічний досвід роботи в даній області, вся діяльність сертифікована МОЗ, авторські методики запатентовані.
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна 1 зона 1 600
  • Електронейроміографія (ЕНМГ) стимуляційна 2 зони 3 000
  • Дуплексне сканування судин: периферичні судини (артерії або вени) кінцівок 830
Київ вул. Кловський узвіз, 18
м.Кловська7 3 м.Арсенальна20 6
Медична клініка "МедЦентрСервіс" - це багатопрофільний центр, який надає діагностичні та лікувальні послуги широкого профілю. У клініці працюють фахівці десятьох медичних галузей: спеціалісти з ультразвукової діагностики, дерматологи, косметологи, трихологи, гінекологи, урологи, венерологи, сексопатологи, проктологи і андрологи.
Світлана, 02 декабря '25г.

Чудова клініка.Високий рівень обслуговування та кваліфіковані лікарі. Величезна вдячність лікарю Тетяні Юріївні за професіоналізм і людяність.Це скарб, це не просто лікар, а наше спасіння. Всім рекомендую цього прекрасного лікаря .

• Кольпоскопія розширена з відео візуалізацією 450
  • Ректороманоскопія 600
  • УЗД органів черевної порожнини 750
  • УЗД органів позаочеревинного простору (нирок) 500
  • УЗД органів сечостатевої системи з визначенням залишкової сечі 650
Мережа клінік Viva
Київ вул. 49-а Садова, 28 , Осокорки
м.Осокорки20 9 м.Славутич20 9
Клініка Віва (Viva) на Осокорках є багатопрофільним медичним закладом, співробітники якого надають професійну лікувально-діагностичну допомогу, як дорослому населенню, так і малюкам. Штат співробітників клініки представлений досвідченими лікарями, які мають високу кваліфікацію та вміють знайти підхід до кожного пацієнта. Клініка працює по 30 напрямам, що...
  • Аноскопія 790
  • Відеоаноскопія 890
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія 1 690
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія (функція "ранньої діагностики раку") включаючи хромоендоскопію, вузькоспектральну і збільшувальну ендоскопію (без вартості анестезії) 2 490
  • Відеоезофагогастродуоденоскопія уві сні (без вартості анестезії) 1 990
Київ вул. Каменська, 6
м.Вирліца
Медичний центр "Проктомед" — це спеціалізована клініка, яка займається діагностикою та лікуванням патологій проктологічного профілю. Лікарі клініки проходили стажування за кордоном.
Київ пров. Лабораторний, 20
м.Печерська15 10 м.Палац Україна17 4
Медичний центр BSMedical – це сучасний центр лікування та реабілітації, розташований у серці Києва на Печерську. Ми спеціалізуємося на психологічній допомозі, апаратній реабілітації, мануальній терапії та масажі. Наша команда лікарів і психологів допомагає подолати хронічні болі, стрес, тривожність та інші виклики. Пропонуємо інноваційні процедури,...
Київ вул. Драгоманова 40 Г , Позняки
р.Дарницький
Центр здоров'я і технологій довголіття AgeFree надає сучасні чек-ап послуги, такі як визначення пульсових зон і VO2MAX, управління вагою, кардіо-контроль, фітнес-тест. Також в центрі можна отримати друк цифрової Карти здоров'я, а також пройти консультацію дієтолога.
Астра Дент
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г
м.Мінська23 4 м.Оболонь18 3
Спеціалізована клініка Astra Dent (Астра Дент) забезпечує комплексні стоматологічні послуги. Лікарі установи систематично проходять стажування за кордоном.
  • Ортопантомограма з роздруківкою 380
  • Рентгенівський знімок з роздруківкою 190
  • Рентгенівський знімок 140
  • 3D діагностика обох щелеп з розшифровкою за допомогою штучного інтелекту 950
  • Ортопантомограма 250
Київ вул. Січових Стрільців, 5 Б
м.Контрактова площа10 5 м.Лук'янівська9 4 м.Золоті ворота10 5
"Kravchenko Medical Centre" — ваше здоров'я в надійних руках з 1999 року! Стоматологія, косметологія, реабілітація, масаж та психотерапія. В медичному центрі працюють фахівці вищої категорії (сертифікація МОЗ), є сучасне обладнання. Ми працюємо з усіма страховими країни. Лікуємо зуби, спину, консультуємо по страховці (стоматолог, реабілітолог, остеопат та...
  • Рентгенографія прицільна, панорамна, 3Д 209
  • Діагностика на брекет-систему (відбитки, моделі, фотометрія) 1 699
  • Діагностика на незнімний ортодонтичний апарат (відбитки, моделі, фотометрія) 1 699
  • Діагностика на знімний ортодонтичний апарат (відбитки, моделі, фотометрія) 1 699
  • Діагностика на елайнери - прозорі знімні капи (відбитки, сканування, фотометрія, 3Д-моделі, візуалізація кінцевого результату ортодонтичного лікування) 5 999