Сторінка 2. Лікарі акушери-гінекологи в Києві (Святошинський район)

Вікторія
Шкода, що більшість пацієнтів пише відгуки тільки про прийом, а не про те чи дійсно лікар вилікував. Проходила лікування у лікарки. Про прийом, відношення не можу нічого поганого сказати, а от лікування залишає бажати кращого. Я скаржилася на печіння і часте мочеспускання, в бакпосіві у мене була кишкова паличка. Лікар мені ставила диагноз цистит і запальний процес, по узі для неї все було ок. От мене і лікували від циститу препаратами, які тільки знімають симптоми, свічками від запалення, брали ще якісь аналізи, я їх чекала, ходила на повторні консультації. В результаті печіння пройшло, але повернулося через кілька тижнів, сечовий міхур так і не перестав мучити і я вирішила піти по інших лікарях. І от два інших лікаря сказали за результатами узі, що у мене ендометріоз і один з них сказав, що у мене ще й поліп. Також один лікар порадив звернутися до уролога. Так от, на прийомі у уролога вийвилося, що у мене лейкоплакія сечового міхура, яку власне й викликала та кишкова паличка до якої у Омельчук Т. не було претензій і про яку вона говорила "та 10 і 3 - де дуже маленький ступінь". Мені довелося робити операцію і видаляти лейкоплакію, а потім була перерва після операції і я зайнялася своїм здоров'ям по гінекології. Пішла ще до одного нінеколога, який підтвердив мої проблеми і мені зробили гістероскопію, на якій прибрали лишні утворення, виявилося, що там було 2 поліпа і явища ендометріозу. Отже, майже два місяці лікування у Т. Омельчук мені не дали результату, проблеми виявилися значно глибшими, а вона нічого й не помітила. Всім хто читає цей відгук хочу порекомендувати перевірятися як мінімум у кількох лікарів, бо кваліфікація деяких з них залишає бажати кращого.
Людмила
Диво - лікар. Творець мого синочка. Дякую
18 серпня '19 г.
Светлана
Очень грамотный специалист!
Дуже рада, що в цьому медцентрі познайомилася з таким прекрасним лікарем. Оксана Василівна надала мені дуже важливу консультаційну допомогу. У подальшому планую до неї обов'язково звертатися при потребі!
05 грудня '16 г.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
Лікар акушер-гінеколог другої категорії, УЗД-фахівець. Надає послуги з лікування вульвита, вульвовагініту, дисплазії шийки матки, кіст яєчника, оофоріта, сальпінгіту, сальпінгооофоріта, синдром полікістозних яєчників і ін. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Мене звати Омельчук Тетяна Миколаївна, я лікар-гінеколог із 19-ти річним досвідом. Моя мета — допомогти жінкам зберігати та покращувати їхнє здоров’я, надаючи кваліфіковану та делікатну медичну допомогу.
Київ вул. Академіка Єфремова, 11, 4-й поверх, каб. № 419 м.Академмістечко73
Акушер-гінеколог, репродуктолог
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар проводить гінекологічні огляди, кольпоскопію, мамологічне обстеження, бере урогенітальні аналізи і виконує біопсію шийки матки та ендометрію. Займається веденням вагітності низького та середнього ризику, контролюючи стан матері та плода за допомогою УЗД органів малого тазу та інших діагностичних методів. Приділяє увагу як традиційній, так і естетичній гінекології — проводить плазмотерапію (PRP, PRF), ін'єкційну контурну пластику, інтимні пілінги, застосовує CO₂-лазер для корекції різних станів.
Уважний та досвідчений лікар з майже 20 річним досвідом роботи.
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх м.Житомирська32м.Святошин247м.Академмістечко236
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Перетятко Ігор Миколайович - досвідчений акушер-гінеколог вищої категорії, який понад 28 років спеціалізується на хірургічному лікуванні гінекологічних патологій. Виконує лапароскопічні, гістероскопічні та відкриті оперативні втручання, а також проводить ультразвукову діагностику для оцінки стану жіночої репродуктивної системи. Записуйтеся на прийом у «Оксфорд Медікал», щоб отримати професійну медичну допомогу.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Альона Андріївна - лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань органів малого тазу, захворювань, що передаються статевим шляхом, патологій шийки матки. Проводить консультативний прийом, УЗД органів малого тазу, веде вагітність
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Врач специализируется на акушерстве, гинекологии и УЗИ-диагностике. Занимается лечением воспалительных и инфекционных заболеваний органов малого таза, заболеваний шейки матки, подготовкой и ведением беременности, включая беременность после ЭКО. Также врач проводит УЗИ органов малого таза, кольпоскопию.