Сторінка 2. Лікарі педіатри в Києві (Шевченківський район)

Фільтр: (Знайдено 26 лікарів 4 відгука) Сортування
У Елены Ивановны мы с ребенком проходили курс лечения. Врач она очень хороший — внимательна и тактична. На приеме доступно обосновывала необходимость каждого назначения. Болезнь ребенка ушла и в этом заслуга доктора Бугаевой. Большое спасибо за помощь!
Полина
Очень помог нам с нашей аллергией. Аллерген оказался редким, я бы сама ни за что не додумалась, большое спасибо за работу
15 грудня '16 г.
Римма
Врач понравилась. К сожалению, проблема оказалась серьезнее, потому пришлось обратиться к узкоспециализированным специалистам, но Елена Ивановна провела верную предварительную диагностику и к тому же посоветовала нам замечательных докторов для дальнейшего лечения
15 грудня '16 г.
Виктория
25.12.2016 были с мужем в МЦ "Дитина".Делали вакцинацию доченьке 3,5 мес. гепатит В. Перед прививкой нас осмотрела Елена Ивановна. Очень внимательно и с особой заботой сделала осмотр малышки. Нам как родителям 1-го ребенка все доходчиво рассказала. Мы до этого были у других педиатров,но не на все вопросы могли получить четкие и уместные ответы.Очень остались довольны профессионализмом Елены Ивановны.Она действительно врач высшей категории не на только на словах но и на практике. С консультации я получила массу новой информации, и как мать не могу не отметить с каким трепетом Е.И.относится к маленьким пациентам. Я очень благодарна данному врачу за такое сердечное и теплое отношение к деткам и их родителям. После прививки ребенок чувствовала себя хорошо. Планируем и в дальнейшем обращаться в МЦ "Дитина" и к данному врачу.
Педіатр, алерголог
Педіатр-алерголог спеціалізується на дослідженнях гіперреакції імунної системи на зовнішні подразники у дітей. Консультує в якості обох спеціальностей. Проводить комплексні огляди, робить алергічні проби. Займається лікуванням всіх видів алергічних реакцій, включаючи шкірні висипання, свербіж, набряки і риніти. Також лікує бронхіальну астму.
Педіатр
Доктор Бугайова Олена Іванівна має вищу лікарську категорію в педіатрії. Спеціалізується на наданні невідкладної медичної допомоги дітям. Також веде консультативний прийом, лікує хвороби внутрішніх органів гастроентерологічного, пульмонологічного та кардіологічного профілів. Оглядає, пише висновок, призначає лікування або, за показаннями, направляє до вузькоспеціалізованих лікарям.
Педіатр, інфекціоніст
Педіатр
Доктор Костиркін Олексій Анатолійович займається лікуванням дітей. Проводить консультативні прийоми в якості педіатра. Веде пацієнтів з самого народження. Контролює процеси розвитку. Діагностує стан дихальної та серцево-судинної систем, а також шлунково-кишкового тракту. Розробляє календарі вакцинації. Призначає терапевтичні і профілактичні процедури. Має членство Обласної асоціації лікарів-педіатрів.
Київ вул. Щербаківського, 52 м.Нивки206м.Сирець289
Алерголог, Пульмонолог, Педіатр
Лікар педіатр, алерголог вищої категорії професійної кваліфікації, надає послуги в діагностуванні і лікуванні пацієнтів в умовах стаціонару. Спеціалізується на терапії алергічних патологій (алергічного Реніта, алергічної бронхіальної астми) і імунодефіцитних станів. Допомагає пацієнтам в лікуванні бронхіту, ГРВІ, пневмонії, грипу, кору, краснухи. Замкова Лариса Василівна має великий досвід в лікуванні гастриту, кон'юнктивіту, екземи і сінної лихоманки.
Педіатр
У компетенції лікаря проведення профілактичних оглядів, патронаж дітей до 1 року, вакцинація всіх вікових груп, розробка індивідуального графіка при порушенні календаря щеплень. Займається лікуванням захворювання верхніх і нижніх дихальних шляхів, патологій шлунково-кишкового тракту, інфекційних захворювань дитячого віку. 1 патент, більше 10 наукових статей міжнародних журналах
Педіатр
Огляд дітей першого року життя, вакцинація. Профілактичні медичні огляди дітей від 1 до 18 років. Оформдення довідок в садочок, школу, дитячий табір та інших.
Консультація 900/700 грн.
Педіатр
Лікар-педіатр, доктор медичних наук, заслужений лікар України. Надає послуги з лікування та діагностики травного тракту та серцево-судинної системи у дітей. Закінчила Київський медичний інститут ім. О.О. Богомольця.
Педіатр, інфекціоніст
Доктор Раус Ірина Володимирівна має вищу кваліфікаційну категорію в області педіатрії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних недуг у дітей. Веде консультативний прийом, практикує виїзд на будинок. Лікує гострі і хронічні інфекції, гельмінтози, інфекції, що вражають верхні дихальні шляхи. Застосовує комплексну терапію, працює з початковими стадіями захворювання, так і зі складними випадками.
Педіатр
Лікар-педіатр проводить патронаж новонароджених, дітей до року, веде прийом дітей із захворюваннями органів дихання, травлення, сечовивідних шляхів, алергічними реакціями, ЛОР-патологіями, проводить лікування дисбактеріозу, алергічних дерматитів, інфекцій дихальних шляхів, веде прийом і лікування часто хворіючих дітей, консультує з питань вакцинопрофілактики та грудного вигодовування. Активний учасник науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів.
Київ вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх м.Нивки