Сторінка 2. Лікарі дерматологи в Києві (Подільський район)
Лиля
Обращалась к Елене Михайловне в рамках регулярного обследования. С ее помощью, моя кожа здоровая, но я знаю, что даже при незначительном симптоме, я могу к ней обратиться.
28 травня '17 г.
Соня
К Елене Михайловне я привела дочь с подозрительной сыпью. Она провела серию анализов, и установила диагноз. Благодаря оперативному лечению, проблема быстро исчезла. Спасибо за лечение.
Рипсиме
Обращалась к врачу для лечения псориаза. Эффект лечения хороший, обострений пока нет. Рекомендую
11 грудня '16 г.
Светлана
Проконсультировала нас с дочерью-подростоком! Внимательный и очень приятный врач!
15 вересня '16 г.
Дерматовенеролог, Дитячий дерматолог
Лікар-дерматолог першої категорії, виконує консультаційний прийом пацієнтів, проводить діагностику дерматологічних та венеричних захворювань, застосовує клініко-інструментальні обстеження. Видаляє доброякісні та вірусні утворення малоінвазивними методами. Бере активну участь у конференціях та семінарах з профільної тематики.
Лікар дерматовенеролог вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить консультації з приводу поширених і рідко зустрічаються дерматозів дитячого та дорослого віку. Доктор в роботі використовує сучасні методики клінічної дерматології (дерматоскопія і тріхоскопія).
Дерматовенеролог, Дерматоонколог, Косметолог
Специалист Тавлуй Виктория Васильевна – дерматовенеролог, дерматоонколог, косметолог. На протяжении 14 лет занимается сложной диагностикой и терапией заболеваний кожных покровов. Разрабатывает индивидуальные схемы терапии доброкачественных и злокачественных новообразований. Устраняет дефекты кожных покровов, проводит химический пилинг.
Дорош Наталья Петровна
Лікар проводить обстеження лампою Вуда, лікування демодекозу (рідким азотом),
кріогенне видалення бородавок, папілом, кондилом, родимок, мозолів та ін.
Дерматолог, дерматовенеролог, дерматоонколог
Лікар займається лікуванням захворювань шкіри і волосся. Виконує дерматоскопію, тріхоскопію і біопсію шкіри. Проводить видалення шкірних новоутворень різними методами. Здійснює прийом дорослих і дітей. Лікує алергічний дерматит, мікоплазмоз, вірус папіломи людини, грибкові патології шкіри, уреаплазмоз. Спеціалізується на мезотерапії і биоревитализации.
Консультація тільки онлайн 1000
Хірург
Масловский Владимир Юрьевич
Подолог-дерматолог
Лікар спеціалізується на дерматології та подології. Проводить
лікування врослого нігтя, грибкового ураження нігтів,
виконує корекцію нігтьової пластини при ураженнях та деформаціях. Також Єлизавета Сергіївна лікує мозолі та натоптиші, тріщини на стопах, проводить обробку проблемних стоп.
Лікар уролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування венеричних захворювань, хвороб сечостатевої системи, чоловічої статевої системи. Закінчив Національний медичний університет ім. А.А. Богомольця.
Дерматолог-косметолог, трихолог
Пивень Алена Анатольевна
Лікар займається виявленням та лікуванням шкірних захворювань. Виконує пілінги, кріомасаж, ультразвукову та механічну чистку обличчя. Спеціалізується на біоревіталізації, мезотерапії та локальній корекції жирових відкладень. Лікує акне і постакне, розацеа, дерматити та демодекоз.
Дерматолог, косметолог
Есауленко Елена Владимировна
Лікар Єсауленко сертифікована по всім провідним методикам, які застосовуються в сучасній косметології та післяопераційній реабілітації. Проводить прийом пацієнтів з різними патологічними порушеннями і утвореннями шкірного покриву, нігтів, волосся різного генезу: інфекційного, запального, нез'ясованого і інших.