Сторінка 2. Лікарі акушери-гінекологи в Києві (метро Нивки)

Катерина
Анна Олександрівна дійсно кваліфікований фахівець. Вона з першого погляду сама розповість про те, що вас турбує, чому так і що з цим робити. Найголовніше, вона слухає пацієнта. Чимось лікарі виконують свою роботу на автоматі, а тут, все не так.
Віра
Прийомом задоволена, все пройшло добре. Лікар дуже уважна до жіночого здоров'я, детально все розповідає та пояснює. Огляд проходить у комфортних умова, все коментується та пояснюється. Однозначно піду на повторний прийом! Рекомендую!
Алёна
Внимательный, думающий, знающий свою профессию доктор. Рада, что попала в надёжные руки Инны Васильевны. Рекомендую. Таких врачей бы побольше!
01 серпня '19 г.
Полина
Для меня Инна Васильевна - лучший женский врач. Она глубоко вникает в проблему пациентки и находит лучшее решение именно для нее. Я ей полностью доверяю.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Займається діагностикою та лікуванням порушень менструального циклу, інфекційних і запальних захворювань жіночих статевих органів, кліматичних розладів. Проводить УЗ-діагностику дорослим і дітям.
Акушер-гінеколог, гінеколог
Інна Василівна має практичні навички в галузі акушерства та гінекології: проводить консервативну та оперативну терапію. Лікар веде пацієнток з ендокринною патологією та виконує всі можливі види гінекологічних оперативних втручань: від операцій на шийці та на придатках матки до пластичних операцій на зовнішніх статевих органах. Є експертом у галузі профілактики, діагностики та лікування жіночих захворювань
Київ вул.Родини Крістерів, 20 м.Нивки
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 А м.Шулявська1025
Акушер-гінеколог, онкогінеколог
Олександр Миколайович -акушер-гінеколог, онкогінеколог. Використовує у своїй роботі хірургічні, лазерні, радіохвильові методики лікування гінекологічних захворювань. Має навички та знання УЗД діагностики органів малого тазу
Консультація від 900
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, онкогінеколог