Сторінка 5. Лікарі хірурги в Києві (Дарницький район)

Метлашевська Наталія Іванівна.
Щиро дякую за проведену операцію по видаленню геморою, Івану Андрійовичу Повчу. Дуже сподобався мені, як професіонал і людина. Головне в житті, якщо маєш проблеми зі здоров'ям, попасти до професійного лікаря. Іван Андрійович відповідає всім стандартам. Всім, хто цікавиться і хоче вирішити свої проблеми раджу віддатися в руки професіонала. Я багато років мала їх мала, і дякуючи хорошій команді, нарешті все вирішилося... Принагідно дякую лікарці, Наталі Василівні, щира і душевна людина, Професіонал. Всім бажаю здоров'я та наснаги у своїй праці. Переможемо!
Антонина
Я долго откладывала визит к флебологу, потому что сомневалась кому обратится,ну слава богу мне повезло,что я обратилась в эту клинику и к этому врачу. Пройдя консультацию у врача была назначена дата операции.Очень благодарна опытным докторам-профессионалам и всей команде за их доброжелательное отношение и чувство юмора и за прекрасно проведенную операцию.Особую благодарность хочу выразить лечащему врачу Орлич Александру Николаевичу и Таиру (на жаль фамилию не знаю) молодой,но очень внимательный,вежливый и грамотный врач,который мне очень помог, все подсказывал,выписал нужные рекомендации. Я очень довольна осталась результатом операции.Спасибо и успехов Вам в нелегком труде.
Валентин Зародов
Очень уважаю Ивана Андреевича. Человек просто любит свою работу и старается выполнить ее максимально эффективно и качественно.Он мне сделал операцию по иссечению анальной трещины.Никаких осложнений, восстановился быстро и уже вернулся на работу.
Коновалова Елизавета
Иван Андреевич прооперировал мне геморрой, с которым мучилась лет 10,стесняясь открыть свою проблему. Профессионал высокого класса, умница. С ним приятно иметь дело, опытнейший хирург и очень деликатный человек.Лечит, как близкого человека.Результат операции с первого раза положительный.
Хірург, Проктолог
Лікар Повч Іван Андрійович, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою та профілактикою хвороб області промежини, прямої і ободової кишкою, ануса і малого таза. Лікує анальний свербіж, запори, дисбактеріоз, тріщини і гострий коліт. Проводить ректороманоскопію, висічення анальної тріщини й епітеліального куприкового ходу, видаляє геморой.
Судинний хірург
Лікар судинний хірург проводить оперативне лікування та консервативне: тромбофлебіт, варикоз, флеботромбоз, оклюзійні ураження черевної аорти, артеріальні тромбози та емболії, лімфаденіти, лімфедеми, лімфанготи. Є співавтором наукових публікацій у медичних виданнях: "Клінічна флебологія", "Український медичний журнал".
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу) м.Харківська327м.Бориспільська214
Хірург-ортопед
Лікар спеціалізується на видаленні зубів мудрості і зубної імплантації. Лікує атиповий розташування зубів мудрості, вторинну адентію зубів. Виконує установку коронок і вінірів. В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Пластичний реконструктивний хірург
Гліб Олегович – лікар пластичний та реконструктивний хірург, що спеціалізується на хірургічному лікуванні та естетичній корекції зовнішності пацієнтів з вродженими та набутими патологіями. Проводить весь спектр пластичних операцій, має великий досвід у загальній та лапароскопічній хірургії.
Хірург, проктолог
Віталій Віталійович – кваліфікований фахівець, який займається організацією та проведенням різноманітних заходів, спрямованих на виявлення та усунення проблем, пов'язаних з заднім проходом і параректальною областю. У своїй діяльності користується хірургічними методами лікування.
Київ вул. Микільсько-слобідська, 4 В р.Дніпровський
Дитячий хірург, торакальний хірург
Іськова Олександра Андріївна - дитячий хірург, торакальний хірург. Спеціалізується на невідкладних хірургічних станах в педіатрії, проводить планові огляди дітей. Лікує вроджені вади, гнійно-запальні захворювання у дітей та деструктивні пневмонії
Стоматолог-терапевт, стоматолог-хірург, ендодонтист
Абсолютний перфекціоніст в роботі. Протягом багаторічної практичної діяльності він щоразу прагне досягти максимально можливих в кожному конкретному випадку результатів. Єгор Дмитрович на високому рівні володіє новітніми технологіями, поглиблено займається питаннями ендодонтичного лікування з використанням операційного мікроскопа, естетичного відновлення всіх груп зубів, проводить відбілювання зубів із застосуванням найсучаснішої методики в світі ZOOM 4. Професіонал в області пародонтології. Якщо у Вас підвищена кровоточивість ясен під час чищення зубів, прийомі їжі (особливо твердої), при будь-яких інших контактах з яснами, є сигналом того, що час звернутися до Єгора Дмитровича. До кожного клінічного випадку він підходить з максимальною відповідальністю і скрупульозністю. Знання, чіткість в роботі і прагнення до реалізації запланованого - головні постулати успішного лікування його пацієнтів. Гранична чесність по відношенню до пацієнтів - це принцип роботи доктора. Він продиктований професійними й особистими якостями нашого чудового фахівця. Єгор Дмитрович регулярно бере участь в конференціях, присвяченим питанням ендодонтичного лікування під мікроскопом, оскільки прагне зберегти своїм пацієнтам навіть самі безнадійні зубки. В процесі лікування у Єгора Дмитровича знайдуться слова підтримки для кожного пацієнта, він завжди доброзичливий, терплячий і тактовний. Коли мета досягнута і лікування завершено, він разом з пацієнтом розділяє його щиру радість.
Хірург
Доктор вищої кваліфікаційної категорії, професор, доктор медичних наук, спеціалізується в хірургії. Очолює кафедру госпітальної хірургії медичного університету. Надає консультативні послуги хірург. Спеціаліст в холецістостоміі, зняття швів. Пріоритетним напрямком діяльності є герніопластіка (видаленням грижі). Бабенков Геннадій Дмитрович автор наукових публікацій, має 5 патентів на винаходи.
Дитячий хірург, Ортопед, Травматолог
Доктор спеціалізується в галузі дитячої хірургії, ортопедії і травматології. Займається накладенням гіпсових пов'язок, перев'язкою, зняттям швів, діагностикою та лікуванням розтягувань, вивихів. Бере участь в міжнародних конференціях і семінарах, регулярно підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Хирург, Проктолог, Флеболог
Доктор Качуровський Олег Михайлович має 16-річний досвід, флеболог, хірург, має вищу категорію. До компетенції лікаря входить діагностика і лікування судинних захворювань первинного і вторинного генезу. Володіє навичками використання ендоскопічного обладнання для проведення хірургічного втручання. Качуровський О.М. допомагає при варикозної хвороби, тромбофлебіті, флеботромбозі, трофічної виразки шляхом призначення медикаментозних засобів або проведення операції. Також фахівець дає рекомендації щодо попередження розвитку ускладнення патології і її прогресування.