Повч Іван Андрійович
Хірург, Проктолог
Лікар першої категорії
Лікар Повч Іван Андрійович, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою та профілактикою хвороб області промежини, прямої і ободової кишкою, ануса і малого таза. Лікує анальний свербіж, запори, дисбактеріоз, тріщини і гострий коліт. Проводить ректороманоскопію, висічення анальної тріщини й епітеліального куприкового ходу, видаляє геморой.
Консультація
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Коновалова Елизавета
16 лютого '17р.
Иван Андреевич прооперировал мне геморрой, с которым мучилась лет 10,стесняясь открыть свою проблему. Профессионал высокого класса, умница. С ним приятно иметь дело, опытнейший хирург и очень деликатный человек.Лечит, как близкого человека.Результат операции с первого раза положительный.
Валентин Зародов
16 лютого '17р.
Очень уважаю Ивана Андреевича. Человек просто любит свою работу и старается выполнить ее максимально эффективно и качественно.Он мне сделал операцию по иссечению анальной трещины.Никаких осложнений, восстановился быстро и уже вернулся на работу.
Метлашевська Наталія Іванівна.
11 червеня '24р.
Щиро дякую за проведену операцію по видаленню геморою, Івану Андрійовичу Повчу.
Дуже сподобався мені, як професіонал і людина.
Головне в житті, якщо маєш проблеми зі здоров'ям, попасти до професійного лікаря. Іван Андрійович відповідає всім стандартам.
Всім, хто цікавиться і хоче вирішити свої проблеми раджу віддатися в руки професіонала. Я багато років мала їх мала, і дякуючи хорошій команді, нарешті все вирішилося...
Принагідно дякую лікарці, Наталі Василівні, щира і душевна людина, Професіонал.
Всім бажаю здоров'я та наснаги у своїй праці.
Переможемо!
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная