Орлич Олександр Миколайович
Судинний хірург
Лікар судинний хірург проводить оперативне лікування та консервативне: тромбофлебіт, варикоз, флеботромбоз, оклюзійні ураження черевної аорти, артеріальні тромбози та емболії, лімфаденіти, лімфедеми, лімфанготи. Є співавтором наукових публікацій у медичних виданнях: "Клінічна флебологія", "Український медичний журнал".
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Київ
Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу)
м.Харківська327м.Бориспільська214
Людмила
08 січня '17р.
У мами хвороба судин на ногах. Гарного флеболога у наш час важко знайти, але нам пощастило. Зараз мама почувається краще.
Антонина
08 січня '20р.
Я долго откладывала визит к флебологу, потому что сомневалась кому обратится,ну слава богу мне повезло,что я обратилась в эту клинику и к этому врачу. Пройдя консультацию у врача была назначена дата операции.Очень благодарна опытным докторам-профессионалам и всей команде за их доброжелательное отношение и чувство юмора и за прекрасно проведенную операцию.Особую благодарность хочу выразить лечащему врачу Орлич Александру Николаевичу и Таиру (на жаль фамилию не знаю) молодой,но очень внимательный,вежливый и грамотный врач,который мне очень помог, все подсказывал,выписал нужные рекомендации. Я очень довольна осталась результатом операции.Спасибо и успехов Вам в нелегком труде.
- Київський медичний університет УАНМ, (2005 р.): спеціалізація «Доплерографія»; спеціалізація з судинної хірургії; спеціалізація УЗ діагностики.
Курси підвищення кваліфікації
- 2010 г. - науково-практичний семінар «Стандарти діагностики та лікування хронічних захворювань вен у новітніх міжнародних посібниках».
- 2011 г. - XI Науково-практична конференція «Рани, ранова інфекція, пластика і електрозварювання живих тканин».
- 2012 року при НМАПО пройшов курси тематичного удосконалення «Актуальні питання невідкладної абдомінальної хірургії».
- 2012 році атестувався при НМАПО на звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «судинна хірургія».
- 2016 року при НМАПО пройшов курси тематичного удосконалення «Сучасні малоінвазивні методики у флебології».
- 2016 року при НМАПО пройшов курси тематичного удосконалення «Еходоплерографія серця і магістральних судин».
Участь в асоціаціях
- Асоціація судинних хірургів та ангіологів України;
- Європейське товариство судинних хірургів (ESVS).
Схожі спеціалісти:

Дитячий хірург, дитячий уролог, хірург, хірург-ендокринолог

Онкохірург, хірург, ендоскопіст