Приватні лікарі в Сумах

Фільтр: (Знайдено 7 лікарів 12 відгуків) Сортування
Надежда
Спасибо огромное доктору Черняк Наталье Александровне за успешное лечение моей очень давней проблеммы. За более чем 10 лет безуспешного лечения, я наконец-то могу сказать, что моя кожа здорова! Ещё раз большое спасибо, рекомендую доктора Черняк Н.А. всем своим родственникам и знакомым. Желаем ОН-клиник процветания!
29 листопада '20 г.
Светлана
Обратилась к доктору-дерматологу Черняк Н.А. по поводу удаления родинки. Доктор осмотрела, быстро провела диагностику и сразу удалила родинку. Было безболезненно и быстро. Дерматолог дала рекомендации по уходу. Я довольна посещением этой клиники. Рекомендую. Спасибо за помощь и лечение.
13 листопада '20 г.
Лариса
Большая благодарность Черняк Наталье Александровне за очень професиональный и качественный приём по моей проблеме. Доктор тщательно провела осмотр, назначила дополнительные анализы. Благодарность девочкам регистратуры за доброжелательное отношение.
07 жовтня '20 г.
Карина
Обратилась к доктору Черняк Наталья Александровна с проблемой кожной сыпи, доктор внимательно выслушала, осмотрела, дала направление на анализы и порекомендовала сделать УЗИ щитовидно железы. Доктор была очень внимательной, повела себя как высококвалифицированный специалист, указала на возможные проблемы со здоровьем и дала рекомендации по лечению. Спасибо большое доктору Черняк Н.А.
03 вересня '20 г.
УЗД-спеціаліст
Олег Анатолійович лікар другої категорії, УЗД-фахівець. Лікар проводить ультразвукові дослідження внутрішніх органів і систем організму. Здійснює УЗД нирок, серця, підшлункової та молочної залоз, печінки, судин, суглобів і ін.
Суми вул. Привокзальна, 33
Дерматовенеролог другої категорії, фахівець в області патологій шкіри. Лікар займається лікуванням грибкових уражень шкіри і нігтів, псоріазу, екземи, різних дерматитів, вугрового висипу, розацеа, лишаю, себореї, мікозу та ін.
УЗД-спеціаліст
Лікар другої категорії, фахівець в області ультразвукових досліджень. Займається діагностикою патологій серця, нирок, печінки, сечового міхура, щитовидної, підшлункової залоз, суглобів та інших органів.
Суми 1-а Набережна вулиця р. Стрілки, 50
Ендокринолог
Олена Віталіївна лікар другої категорії, спеціалізується в галузі ендокринології. Лікар проводить прийом дітей і підлітків. Займається діагностикою та лікуванням патологій щитовидної залози, різних порушень обміну речовин, цукрового діабету та ін.
Суми 1-а Набережна вулиця р. Стрілки, 50
Олена Леонідівна лікар-гінеколог, займається патологіями органів жіночої статевої системи. Лікар проводить терапію вірусних, запальних, інфекційних захворювань шийки матки, яєчників, матки, піхви.
Суми вул. Харківська, 23
Лікар стоматолог другої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на художній реставрації, чищення і відбілюванні зубів. Єгоров Дмитро Олексійович має великий досвід з видалення зубів, знімного протезування, встановлення металокерамічних коронок і вінірів.
Суми м. Глухів, вул. Терещенко, 25
Дерматолог, трихолог
Лікар займається консервативною терапією вірусних і грибкових захворювань шкірних покривів. Призначає комплексні діагностичні заходи з включеннями лабораторних досліджень. Спеціаліст займається лікуванням корости, рожевого лишаю, дерматиту та інших захворювань. Прийом ведеться за попереднім записом.