Лікарі гінекологи у Миколаєві (Центральний район)
3 відгука
Людмила
Врач супер! Супер! Добавить больше нечего! Очень хороший специалист и человек! Рекомендую!
Сегодня были на повторном приеме у детского гинеколога, как врач очень хорошая, внимательная, все понятно объяснила, расписала. Ребенку даже понравился прием. Ну и как человек очень приятная. Врача Гомберг Марину Валентиновну рекомендую!
Юліана
Все чудово! Лікар професійний, та уважний. Один з кращих у кого мені довелося побувати. Все дуже сподобалося. Дякую! Рекомендую!
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Вальковская Мария Григорьевна
Гінеколог дитячий
Дитячий гінеколог Гомберг Марина Валентинівна проводить консультативний прийом, виявляє порушення при розвитку статевої системи у дівчаток, консультує з питань менструального циклу, первинним і вторинним статевим ознаками.
Куриляк Татьяна Николаевна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Лікар Курдюкова Лариса Леонідівна, терапевт. Займається діагностикою та лікуванням запальних, інфекційних і вірусних захворювань. Проводить консультації та профмедогляд.
Лікар Дубовик Л. Н. спеціалізується на лікуванні захворювань гінекологічного профілю, має звання заслуженого лікаря України. Бере участь у проведенні профілактики захворювань жіночої статевої системи, виявленні та веденні вагітності, надає допомогу в разі ускладнень при виношуванні плоду, проводить породіллі. Виконує як планові, так і позапланові хірургічні втручання.
Акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії. Займається терапією інфекційно-запальних патологій органів репродуктивної системи у жінок, бере участь у проведенні клініко-лабораторної діагностики у гінекології, виконує профілактичні огляди, ведення вагітності. Має досвід проведення ендоскопічних операцій.
Гінеколог
Войхевич Анастасия Анатольевна