Лікарі проктологи у Миколаєві (Центральний район)

Я обратилась с проблемой геморроя к врачу Кухарику В. П., он начал мое лечение, которое мне помогло. Выражаю свою благодарность за профессионализм и хорошее отношение как к пациенту. И отдельно благодарю девочек администраторов.
19 квітня '21 г.
Диана
Обратилась к проктологу Кухарик В. П. с болью в заднем проходе. При осмотре диагностировали геморрой. На первом приеме было очень страшно и стыдно, но осмотр прошел не так больно так я ожидала. Прохожу здесь лечение, состояние улучшилось. Врач очень внимательный, рассказывает все доступно.
12 квітня '21 г.
Стас
Хороший лікар! Оглянув, все пояснив! Післяопераційний період пройшов без ускладнень. Все дуже сподобалося. Рекомендую!
17 грудня '19 г.
Проктолог, Хірург
Лікар займається комплексною діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань прямої кишки і промежини. Спеціалізується на видаленні геморою, анальних тріщин. Проводить оперативне втручання з метою видалення поліпів з кишечника. Приймає пацієнтів за попереднім записом. Приймає дітей з 10р.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Миколаїв вул. Велика Морська, 74/3 (Каштановий сквер, зуп. Соборна) р.Центральний
Проктолог, хірург
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Хірург, Флеболог, Проктолог
Лікар Коцар Віктор Дмитрович, хірург вищої категорії, флеболог, проктолог. Здійснює діагностику й лікування судин і колопроктологічних захворювань. Проводить лазерну флебектомію, резекцію, аноскопію та інші процедури.