Лікарі сурдологи у Миколаєві (Центральний район)
Знайдено 4 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Сурдолог
Санкина Наталья Ивановна
За роки роботи лікар здобула неоціненний досвід, працюючи не тільки в лікарнях, а й навчаючи майбутніх медиків у Миколаєві. Але головне — її неймовірне терпіння, увага та вміння знайти підхід до кожного маленького пацієнта. Наталія Іванівна створює в кабінеті таку атмосферу, що діти навіть не відчувають себе на прийомі у лікаря, а скоріше — у гостях у доброї знайомої. Вміння заспокоїти дитину — це справжнє мистецтво, яким володіє наш лікар.
Отолоринголог, сурдолог
Назарук Лариса Николаевна
Назарук Лариса Миколаївна, наш провідний сурдолог, саме така. Вона чуйно ставиться до кожного пацієнта і завжди готова вислухати, приділити увагу й допомогти. Її головна мета – забезпечити вас якісною допомогою та підтримкою на шляху до покращення слуху.
Сурдолог, дитячий сурдолог
Радочин Дарья Вадимовна
Дар’я Вадимівна Радочин — лікар-сурдолог та лікар-сурдолог дитячий медичного центру «Ауріс». Спеціалізується на діагностиці та лікуванні порушень слуху у дорослих і дітей, проводить повний спектр сурдологічних обстежень. Кожен пацієнт, від найменшої дитини до людини поважного віку, заслуговує бути почутим — і в прямому, і в переносному сенсі. Саме тому Дар’я Вадимівна поєднує глибокі професійні знання, сучасні методи діагностики та щире бажання допомогти. Щаслива усмішка пацієнта, можливість чути, розуміти й насолоджуватися життям — найкраща оцінка її роботи та показник успішного лікування.
Сурдолог
Волков Сергей Александрович
Сергій Олександрович – це не просто лікар, а справжній професіонал у сфері сурдології. Закінчивши Одеський національний медичний університет, він продовжив навчання у Миколаївській обласній лікарні під час інтернатури з 2017 по 2020 рік. Завдяки своїй наполегливій праці та бажанню допомагати людям, Сергій став головним спеціалістом-сурдологом у Миколаївській міській лікарні №4 вже з 2022 року. З дитинства у Сергія було бажання допомагати людям – це, мабуть, і стало причиною його вибору професії. Сьогодні він не лише діагностує слухові порушення, але й допомагає своїм пацієнтам адаптуватись до нових слухових апаратів, підбираючи і налаштовуючи їх з урахуванням індивідуальних потреб.