Сторінка 6. Лікарі в Києві (метро Виставковий центр)

Конова Оксана
Дуже вдячна Наталії Ларіонівні, привозила на консультацію свою маму після відвідин кардіолога в поліклініці, сам Господь направив, хто зна щоб могло статися, як би не вона, справжній фахівець своєї справи. Дуже уважна, приємна, спокійна, все розповіла, пояснила, призначила лікуваня доступно і зрозуміло. Потихеньку мамі стає краще і вона дуже рада що лікар цікавиться ії самопочуттям, корегує лікування. Ми тепер їдем тільки в Медельвейс до нашого кардіолога. Раджу людям цього лікаря. Хотіла б звернутися до керівництва Медичного центру МЕДЕЛЬВЕЙС з проханням заохотити Говорову Н.Л. за її сумлінну працю, відповідальне та старанне відношення до своїх обовязків та людей. Щиро дякую та бажаю міцного здоров`я !
Тарас Г.
Дуже компетентний лікар, та прогресивний фахівець. Ніяких зайвих аналізів і процедур, лікування оптимальне та доступне! Раджу цього лікаря всім, хто хоче вилікуватися і бути здоровим! Спасибі, Вам! Більше б нам таких лікарів!
Варсавия
Приємний лікар, з добрим ставленням. Вона розклала діагноз все по поличках, так що стало зрозуміло навіть мені. Дуже вдячний за якісну консультацію !!! Надалі буду відвідувати цього лікаря! Лікування допомогло. Так що можу рекомендувати.
Илья
Месяц назад прошёл курс массажа у Тимофея Сергеевича. Прекрасный врач и массажист. Умеет задать правильные вопросы и может дать правильные, понятные ответы. Проблемы со спиной полностью прошли, рекомендую.
Масажист, Реабілітолог
Лікар-масажист, спеціалізується в реабілітології. Надає послуги лікувального і загальнооздоровчого масажу, практикує спортивний і косметологічні масажі. Масуванням і розслабленням м'язів знімає болі в спині і шиї. Також лікує радикуліти, остеохондроз, ожиріння.
Консультація от 220 грн.
Київ вул. Васильківська, 37 м.Васильківська13м.Виставковий центр153
Терапевт, кардіолог, УЗД-фахівець
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Успішно лікує стенокардію, атеросклероз, миготливу аритмію, пневмонію, ГРВІ, риніт, хронічний бронхіт. Виконує УЗД серця і щитовидної залози. Проводить ЕКГ, розшифровує результати досліджень.
Консультація від 550
Гінеколог
Лікар-гінеколог Дуркіна Рлена Романівна займається лікуванням таких захворювань, як запальні хвороби органів малого таза, вульвагінального кандидозу, ерозії шийки матки, захворювань. Також займається лікуванням хвороб, які передаються статевим шляхом.
Стоматолог-ортодонт
Лікар веде ортодонтичний прийом. Займається лікуванням (знімна/незнімна техніка, MEAW, TAD) зубощелепних аномалій, проводить ортодонтичну підготовку до встановлення імплантатів або тотальної ортопедичної реабілітації, ортодонтичне лікування періо-пацієнтів.
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 4 (ТРЦ "Комод", центральний вхід, 6 поверх ліфтом м.Лівобережна21м.Дарниця149
Київ вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 46/1 м.Виставковий центр155м.Іподром169
Доктор Самборська Софія Миколаївна - отоларинголог. Протягом 7 років займається усуненням захворювань ЛОР-органів. Спеціалізується на малоінвазивних методиках впливу. Допомагає ліквідувати сірчані пробки, проводить промивання носових пазух. Відчиняє абсцеси і гнійні освіти. Спеціалізується на пункціях носових ходів, розшифровує аудіограми. Проводить комплексне лікування отитів, ларингіту, фарингітів і інших патологічних процесів. Розробляє індивідуальні схеми впливу.
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань зубів і ясен. Проводить професійну гігієну ротової порожнини і апаратне відбілювання зубів. Лікує карієс, пульпіт і періодонтит. Виконує художню реставрацію зубів. В роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали та новітні техніки.
Мамолог, онкомамолог
Лікар веде вузькоспеціалізований прийом пацієнтів з увеїтами та запальними захворюваннями очей. Також веде загальний офтальмологічний прийом. Досвід роботи лікарем-офтальмологом 8 років, з них 5 років займається запальними захворюваннями органу зору. Активний учасник міжнародних офтальмологічних наукових конференцій. Регулярно відвідує міжнародні стажування, працює на засадах доказової медицини за міжнародними протоколами.
Консультація від 850
Гінеколог, УЗД спеціаліст
Лікар надає консультацію, проводить УЗ-діагностику, радіохвильову фігурацію шийки матки. Надає послугу ведення вагітності.
Уролог, УЗД-фахівець
Доктор Шматюк Тарас Ігорович спеціалізується в області урології. Проводить консультації та комплексні діагностичні дослідження органів чоловічої статевої та сечовивідної систем. В роботі використовує ультразвукову діагностику. Виявляє причини і лікує безпліддя у чоловіків. Виконує хірургічні операції з метою пластики вуздечки крайньої плоті, видалення кісти, лікування варикоцеле і гідроцеле. Крім того, приймає пацієнтів з симптоматикою інфекцій, що передаються статевим шляхом.