Лікарі реабілітологи в Києві (метро Виставковий центр)
Знайдено 3 лікаря
3 відгука
Илья
Месяц назад прошёл курс массажа у Тимофея Сергеевича. Прекрасный врач и массажист. Умеет задать правильные вопросы и может дать правильные, понятные ответы. Проблемы со спиной полностью прошли, рекомендую.
Ірина
Не звертала уваги на больові відчуття у м'язах, до поки взагалі погано не стало. Навіть не гадала, що сеанси масажу будуть такі ефективні!
09 жовтня '16 г.
Инна
Спасибо Вам большое, я осталась очень довольна.
12 жовтня '16 г.
Невролог, мануальный терапевт, реабилитолог
Малакшанидзе Зураб Гурамович
Масажист, Реабілітолог
Лікар-масажист, спеціалізується в реабілітології. Надає послуги лікувального і загальнооздоровчого масажу, практикує спортивний і косметологічні масажі. Масуванням і розслабленням м'язів знімає болі в спині і шиї. Також лікує радикуліти, остеохондроз, ожиріння.
Консультація от 220 грн.
Фізичний терапевт, реабілітолог
Стрижак Кристина Євгенівна
Дипломований фізичний терапевт і засновниця студії допоможе вам відновити рухливість і повернутись до активного життя після травм та операцій! Тільки індивідуальний підхід, сучасні методи терапії, емпатія та увага до кожного клієнта — все для вашого здоров'я і комфорту. Працюємо з болями в суглобах, проблемами зі спиною, спортивними травмами та мінно-вибуховою травмою. Записуйтеся на консультацію, щоб дізнатися, як ми можемо допомогти вам рухатися без болю!
Консультація очно 800, онлайн 600