Сторінка 40. Лікарі в Києві (метро Вокзальна)
Наукова ступінь
Категорія
Стоматолог-терапевт, ортопед
Грамащук Юрий Олегович
Особисті якості лікаря:
- Безболісне та якісне надання стоматологічних послуг.
- Комплексний персональний підхід до кожного пацієнта
- Зможе знайти розв'язання стоматологічної проблеми.
- Лікар постійно вдосконалює свої знання, відвідує курси та семінари.
- Знайде підхід та надасть допомогу пацієнтам, в яких є страх до стоматологічного лікування.
- Знайде спільну мову з найвимогливішими пацієнтами
Стоматолог, ортопед, терапевт
Марченко Роман Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Зинец Денис Васильевич
Чому я працюю лікарем?
Я працюю лікарем-стоматологом, бо мене захоплює можливість допомагати людям покращувати якість їхнього життя через здоров'я ротової порожнини. Я обрав цю професію, бо вважаю, що здорова усмішка — це не лише питання естетики, але й впевненість у собі, комфорт у спілкуванні та важливий аспект загального здоров'я.
Данилюк Богдан Витальевич
Данилюк Богдан Віталійович — лікар отоларинголог Поціновувач доказової медицини, який регулярно відвідує конгреси та конференції, щоб бути в курсі новітніх методик. Спеціалізується на ЛОР-хірургії глотки у дорослих (тонзилектомія, увулопалатопластика), функціональній ендоскопічний хірургії носа та придаткових пазух (септопластика, вазотомія, FESS-хірургія), уУргентній ЛОР-допомозі (розтин паратонзиллярного абсцесу, видалення сторонніх тіл ЛОР-органів та інше).
Консультація від 1250
Психолог
Колесник Марина Григорьевна
Консультація від 1300
Флеболог, хірург, ендоваскулярний хірург, судинний хірург
Гоменюк Андрей Васильевич
Консультація 1000грн, консультація з УЗД вен 1650 грн
Акушер-гінеколог, спеціаліст з естетичної гінекології, УЗД-фахівець
Кашатин Жанна Александровна
Стоматолог-ортодонт
Мариновская Оксана Васильевна
Оксана Василівна - лікар стоматолог-ортодонт з досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні аномалій зубощелепної системи, використовуючи сучасні ортодонтичні апарати, включаючи брекет-системи (металеві, керамічні, сапфірові) та елайнери, приділяє пильну увагу кожному пацієнту, прагнучи підібрати найефективніше рішення для досягнення ідеальної оклюзії та естетично привабливої посмішки. Володіє глибокими знаннями в галузі ортодонтії та постійно вдосконалює свої навички, відстежуючи новітні тенденції та технології в цій сфері
Сімейний лікар, УЗД-фахівець
Марчишина Елена Викторовна
Марчишина Олена Вікторівна - сімейний лікар та спеціаліст з ультразвукової діагностики. Має додаткову спеціалізацію у сфері спортивної медицини та загальної практики-сімейної медицини. Проводить ультразвукові дослідження органів черевної порожнини, заочеревинного простору та щитовидної залози. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал», щоб отримати якісну діагностику та професійну консультацію.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Лікар-хіміотерапевт, клінічний онколог
Хмель Анна Васильевна
Висококваліфікований лікар, досвідчений хіміотерапевт, клінічний онколог. Член міжнародних професійних асоціацій. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні раку