Сторінка 4. Лікарі в Києві (метро Тараса Шевченко)
Наукова ступінь
Категорія
Юлія
Офтальмологічний центр Ocular - це дійсно місце, де комфортно та спокійно! Ввічливий персонал. Гарна діагностика. Особливе дякую лікарю Салюкову Артему Олександровичу! Лікар - професіонал! Лікар, який відповідає на всі питання, настільки професійно, що проходить будь який страх. Однозначно рекомендую своїм знайомим, які мають проблеми із зором. Чудово, що в Україні є клініка такого рівня !
12 листопада '23 г.
Настя Горда
Робила тут лазерну корекцію. Все пройшло на вищому рівні! Оперував Салюков Артем, за що йому дуже вдячна)! Весь персонал дуже ввічливий і турботливий. Ходитиму ще, якщо знадобиться, і водитиму сюди всю родину.
Анастасія
Я була в різних клініках міста Києва , тому мені є з чим порівнювати . Дуже задоволена Ocular . Я дуже хотіла зробити корекцію зору навіть була згодна на самий дорогий метод але лікар Салюков А.О. наполіг , що треба почекати пів року , так як у клініці в преорітеті здоров’я пацієнта та результат . Ну і звичайно в них гарний сервіс та відношення .
15 жовтня '23 г.
Ірина
Хочу подякувати всьому персоналу клініки Вже на етапі діагностики було надано кваліфіковану діагностику Стільки часу і уваги мені ніколи не приділяли Після діагностику і за тиждень пішла на Smile В результаті я вже 3 день бачу із 120% зору. Шкодую лише, що не зробила раніше
08 листопада '23 г.
Хірург, пластичний хірург
Доктор Дадаян Варсік Ашотовна — пластичний хірург. Протягом 13 років займається контурної і інтимної пластикою. Володіє навичками ліпосакції жирових відкладень. Видаляє грижі, доброякісні новоутворення. Прийом веде за записом. Спеціалізується в області загальної хірургії.
Офтальмолог, Рефракційний хірург
Лікар спеціалізується на лазерній корекції зору (ReLEx SMILE, FemtoLASIK, LASIK, PRK, LASEK, PresbyMax). Лікує астигматизм, гіперметропію, кератит, кератоконус, короткозорість та далекозорість. Виконує хірургічні втручання на органах зору. Приймає пацієнтів з катарактою та глаукомою.
Консультація від - 1200 грн
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Займається діагностикою та лікуванням зору в дорослих та дітей. Спеціалізується на захворюваннях переднього та заднього відрізків ока.
Консультація від 1200 грн
Займається діагностикою та лікуванням зору у дорослих
Консультація від - 1200 грн
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност, Генетик
Доктор Марущак Олена Василівна спеціалізується в області гінекології, репрудоктологіі, генетики. Надає послуги з ведення вагітності, фолікулометрія моніторингу дозрівання фолікула, проведення біопсії шийки матки, лікування ерозії шийки матки.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Петрик Наталія Дмитрівна спеціалізується в області гінекології, виявленні різних порушень і патологій в роботі жіночої репродуктивної системи. Доктор проводить абдомінальне і трансвагінальне ультразвукове обстеження, пренатальний скринінг з метою контролю за розвитком плоду. Надає послуги 3D і 4D УЗ-досліджень на всіх термінах вагітності.
Судинний хірург, флеболог
Лікар флеболог, судинний хірург вищої категорії. Надає послуги з лікування захворювань вен, володіє методами амбулаторно хірургії, ультразвуковою діагностикою венозної патології нижніх кінцівок. Закінчив Українську медичну стоматологічну академію.
Ендокринолог
Доктор успішно займається питаннями ендокринології: проводить діагностику та лікування пацієнтів з порушенням вуглеводного обміну (цукровий діабет), захворюваннями щитоподібної залози (тиреотоксикоз, гіпотиреоз, автоімунний тиреоїдит, вузловий зоб, рак щитоподібної залози), ожирінням і метаболічним синдромом, патологією наднирників (хронічна ниркова недостатність ). Веде вагітних.
Лікар отоларинголог приймає дорослих та дітей, займається проведенням процедур лікувальних, хірургічних втручань (малих), профілактичних оглядів.
Косметолог, дерматовенеролог, Трихолог, дерматоонколога
Лікар косметолог робить видалення небажаного волосся на ділянках тіла з використанням лазера Люменис Light Sheer ЕТ. Надає послуги консультування пацієнтів з питань косметологічних маніпуляцій особи, тіла.