Сторінка 46. Стоматологи в Києві
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Гнатолог, стоматолог-ортопед
Петрик Павел Владимирович
Лікар проводить установку металокерамічних, керамічних та цирконієвих коронок. Спеціалізується на мікропротезуванні зубів, протезуванні на імплантатах, двоетапній імплантації зубів. Також встановлює вініри, люмініри та бюгельні протези.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист
Иванюта Вадим Игоревич
Лікар здійснює прийом пацієнтів зі стоматологічними захворюваннями. Успішно лікує карієс, пульпіт, гінгівіт, стоматит, пародонтит та пародонтоз. Виконує пломбування каналів зуба. Проводить лікування зубів уві сні, відбілювання зубів, чищення зубів від зубного каменю.
Дегасюк Виктор Викторович
Лікар займається діагностикою та лікуванням різних захворювань зубів та ясен. Спеціалізується на протезуванні будь-якого ступеня складності. В роботі використовує методики мягкотканної та кісткової аугментації. Виконує імплантацію будь-якого ступеня складності. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах зі стоматології.
Стомаолог-ортопед
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10
м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Стоматолог-Хірург, імплантолог
Туркив Владимир Николаевич
Володимир Миколайович – хірург-стоматолог вищої категорії; хірург-імплантолог. Виконує професійне видалення зубів будь-якої складності. В більшості випадків використовує апарат п'езотом. Це апарат з насадкою-наконечником, яка вібрує з частотою мікрохвиль - ультразвука. Під час операцій ця насадка може робити розрізи у кістці. Це дуже важливо, що не надломи, а саме розрізи. Це революція в стоматології. На сьогодні відомо і доведено, що розрізи кістки у порівнянні з її переломами, сколами гояться, відновлюються набагато швидше, травмована кістка «не йде» не зменшується в об'ємі. Тобто в разі пьезохірургіі ми повністю уникаємо дефектів кістки, утворення кісткових набряків, які подовжують відновлення і загоєння. Ранова поверхня швидше заживає.
Також Володимир Миколайович проводить імплантацію. Спеціалізується на проведенні кісткової пластики та синус-ліфтингу.
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10
м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Стоматолог-терапевт, стоматолог
Кузин Александр Евгеньевич
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська