Сторінка 46. Стоматологи в Києві
Знайдено 664 лікаря
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог- терапевт, ортопед
Бюркланд Кирилл Сергеевич
Спеціалізація: протезування на імплантах, відновлення зубного ряду безметалевими конструкціями (коронки, вкладки, накладки, вініри), реставрація, лікування карієсу і його ускладнень.
Консультація безкоштовно
Серая Екатерина Сергеевна
Дитячий лікар-стоматолог
Куликова Екатерина Александровна
Піклуюсь про здоров’я зубів та про комфорт для маленьких пацієнтів.
Стоматолог-ортопед
Зайцев Виталий Александрович
Віталій Олександрович Зайцев є лікарем стоматологом ортопедом із понад семирічним досвідом клінічної практики. Він спеціалізується на протезуванні на імплантах, естетичних і тотальних відновленнях, реставраціях та відбілюванні зубів. У роботі лікар дотримується системного підходу, поєднуючи функціональну логіку лікування з продуманою естетикою.
Пацієнти відзначають аргументованість рішень, уважність до деталей і комплексний погляд на роботу жувальної системи. Для лікаря важливо, щоб кожне ортопедичне втручання було стабільним у часі та відповідало довгостроковому прогнозу. Саме тому він приділяє значну увагу діагностиці, аналізу прикусу та плануванню лікування в межах загальної функції.
Ортодонт, ортодонт-гнатолог
Хащеватский Андрей Витальевич
Андрій Віталійович спеціалізуюся на комплексній ортодонтичній діагностиці, плануванні
лікування та веденні пацієнтів різного віку. Лікар орієнтований на якісний довгостроковий результат і високий рівень сервісу.
Стоматолог - ортопед
Дмитро спеціалізується на лікуванні карієсу на різних стадіях, установці пломб і реставрацій. Прекрасно знаходить контакт із пацієнтами.
Київ
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10
м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Ортодонт
Доктор Хантіля Тетяна Анатоліївна спеціалізується на ортодонтичному лікуванні пацієнтів. Виконує діагностику прикусу, призначає методи корекції при виявленні патологій. Застосовує в роботі сучасні методи виправлення прикусу: брекет-системи керамічні, металеві, сапфірові і лінгвіальние. Використовує прозорі капи і пластини. Планує етапи терапії, контролює процес. Відвідувала теоретичні курси і семінари по стоматології.
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексному лікуванні захворювань зубів та ясен. Виконує видалення зубного каменю, лазерне відбілювання зубів. Займається знімним протезуванням зубів. Лікує всі види карієсу, пульпіт, стоматит, гінгівіт, пародонтоз, пародонтит та інші патології.
Стоматолог-ортопед надає всіх спектр профілактичних і лікувальних послуг при зубо-щелепних патологіях. Проводить консультативні прийоми, виконує чистку зубів, лікує каріозні відкладення і пульпіти. Встановлює пломби, вініри і коронки, а також бюгельні протези. Крім того, займається лікуванням ерозії зубів, пародонтиту та періодонтиту.
Стоматолог, хірург
Лікар займається виявленням і терапією патологій зубів у дорослих і дітей. Виконує видалення зубів, пломбування зубів, лікування кісти зуба. Проводить базальну імплантацію зубів, пломбування молочних зубів. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає на будинок до пацієнтів.