Сторінка 5. Приватні лікарі в Києві

Фільтр: (Знайдено 5090 лікарів 2 відгука) Сортування: (ПІБ)
Ірина
Дякуємо за донечку! Нарешті наша мрія здійснилася і ми стали батьками чудової дівчинки!
Анжела
Не можу передати словами усю вдячність, яку я відчуваю по відношенню до Вікторії Вікторівни. Це надзвичайний спеціаліст та дуже хороша людина! Потрапила до неї на прийом випадково, але ні хвилини не шкодую про це! Рекомендую!
Педіатр, невропатолог дитячий
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці соматичних, інфекційних, неврологічних хвороб. Займається профоглядами та вакцинацією. Здійснює аускультацію, перкусію, люмбальну пункцію, імунізацію.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить діагностичні заходи і займається лікуванням олігоменореї, аменореї, ановуляторні цикли, вроджених аномалія статевої системи. Проводить корекцію жіночого і чоловічого безпліддя. Спеціалізується на підготовці до пологів, веде облік вагітних.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Оксана Миколаївна – фахівець з дитячої офтальмології, лікарка-офтальмологиня вищої категорії. Володіє всіма методами інструментальної та апаратної діагностики зору, виконує широкий спектр обстежень. Лікарка з 25-річним досвідом роботи. За минулі роки проходила різні тренінги, вебінари, майстер-класи, відвідувала конференції для підвищення рівня знань, пізнання нових методів лікування і профілактики захворювань очей у дітей.
Педіатр
Педіатр Ажипа Олена Андріївна займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, захворювань сечової системи. Консультує з грудного вигодовування та ведення прикормів. Спостерігає дітей першого року життя.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Доктор Азами Анжеліка Шаховна - стоматолог, досвід роботи 6 років. Спеціалізується на захворюваннях ротової порожнини. Відновлює цілісність емалі, знімає наліт і камені. Спеціалізується на пародонтиту. Проводить терапевтичне лікування. Здійснює чистку ротової порожнини з метою профілактики. Реставрує зубний ряд, займається відбілюванням зубів. У медичній практиці використовує сучасні методики. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
УЗД-фахівець, рентгенолог
Доктор Азаренко Ірина Сергіївна спеціалізується на діагностиці недуг за допомогою ультразвуку. Досліджує щитовидні і молочні залози. Діагностує захворювання органів малого таза у чоловіків і жінок. Також робить УЗД органів черевної порожнини. При травматичних ушкодженнях візуалізує і оцінює стан суглобів. Крім того проводить дуплексне сканування артерій і вен кінцівок.
Київ вул. Щербаківського, 52 м. Нивки206м.Сирець289
Дитячий стоматолог
Лікар Азарий Мирослава Євгенівна - дитячий стоматолог, досвід роботи 2 роки. Спеціалізується на захворюваннях ротової порожнини в молодшому віці. Розробляє ефективні схеми терапії. Володіє навичками психолога, що дозволяє їй вільно проводити терапію у дітей без страху. Спеціалізується на художньої реставрації, проводить профілактичну чистку.
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. В роботі використовує хірургічні та консервативні методи. Лікує безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій. Проводить ендоскопічні оперативні втручання.
Консультація от 580 грн.
Косметолог
Доктор Наталія Акименко спеціалізується в області косметології. Проводить консультації, на яких становить персональний план по догляду за шкірою обличчя і тіла. Застосовує лікувальні та профілактичні процедури. Робить чистку особи за допомогою механічних та апаратних методів, включаючи ультразвук. Підбирає оптимальний план впливу для кожного типу шкіри і індивідуальних проблем.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, репродуктолог, має ступінь кандидата наук. Ірина Костянтинівна займається лікуванням запальних процесів і ендокринних порушень жіночої репродуктивної системи, лікує безпліддя сучасними методами. Має значний стаж роботи. Звертатися за консультацій до лікаря необхідно при болях внизу живота, гормональних розладах, безплідді, при складних вагітностях, збої менструального циклу, захворюваннях ендометрія та шийки матки.