Сторінка 2. Лікарі гінекологи (Акушер-гінеколог) в Києві (Солом'янський район)

Жанна
Дуже дякую Ользі Володимирівні, що не тільки призначила мені хороше лікування, але і проконтролювала його до мого повного одужання. Відчувається, що Пранова відповідально ставиться до своєї роботи!
22 грудня '16 г.
Приятная женщина, не злобная
11 жовтня '16 г.
Виталина
Всю информацию, которая мне нужна была - я получила. Приемом доволен.
11 серпня '16 г.
Диана
Я счастлива, что обратилась к Ольге Владимировне! Теперь я снова чувствую себя женщиной!
11 липня '16 г.
Акушер-гинеколог, Гинеколог, Репродуктолог
Лікар - акушер-гінеколог, репродуктолог, фахівець в області вирішення проблем безпліддя і невиношування вагітності (репродуктолог), займається лікуванням в області ендокринної гінекології, лікування запальних захворювань органів малого таза, гірудотерапії в гінекології, патології шийки матки, ведення вагітних високої групи перинатального ризику. Володіє класичними і малоінвазивними методиками хірургічного лікування органів малого таза, УЗД в гінекології.
Київ вул. Авіаконструктора Антонова, 2б (житловий комплекс "Шервуд") м.Університет4728м.Вокзальна3216
Гінеколог, Акушер-гінеколог
Лікар-акушер-гінеколог, отримала вищу кваліфікаційну категорію, веде прийом і огляд пацієнтів, виконує діагностику патологій, призначає лікування при різних захворюваннях жіночих репродуктивних органів, контролює етапи терапії. Володіє техніками кольпоскопії, УЗ-ехоскопіі. Консультує при вагітності, здійснює супровід до пологів.
Київ пров. Ковальський, 19 (пов. 2) м.Шулявська158м.Лук'янівська4611
Доктор Федоренко Людмила Костянтинівна надає допомогу в плануванні вагітності і проводить консультації з майбутніми мамами. Акушер-гінеколог спостерігає за станом мами і дитини під час вагітності, допомагає попередити розвиток різних ускладнень в процесі розвитку плоду. Проводить огляд і діагностику на предмет запальних захворювань органів малого таза, підбирає індивідуальну терапію для пацієнток з порушеннями репродуктивної системи.
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Акушер-гінеколог, Репродуктолог, УЗД-діагност
Доктор Маслянко Тетяна Віталіївна спеціалізується в області гінекології, репродукції, УЗД-діагностики стану плода. Консультує пацієнтів, надає допомогу в плануванні та підготовці до вагітності, оцінки ризиків. Діагностує і спостерігає вагітність, веде пологи, лікує гінекологічні і родові травми, надає післяпологове спостереження.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Огородник Артем Олександрович спеціалізується в області акушерства та гінекології, ультразвукової діагностики. Має вчений ступінь к. М. Н. Займається супроводом при вагітності, проводить пренатальну діагностику на різних термінах, виявлення і лікування безпліддя, позаматкової вагітності, патологій шийки матки. Лікує запальні і гормональні захворювання жіночої репродуктивної системи, виконує огляд пацієнтів.