Сторінка 3. Лікарі в Києві (метро Площа Українських героїв)

Фільтр: (Знайдено 220 лікарів 4 відгука)
Знайдено 220 лікарів
4 відгука
Сортування: (Ціна)
Аврора
Лікар добре відноситься до пацієнта. Не дивиться, як на грошовий мішок. Була на першому сеансі "кріо-видалення" бородавок. Все було дуже акуратно зроблено. Скоро йду на другий сеанс. Так як після першого не всі пішли, так як деякі запущені.
Сайко О.П.
Дуже хороший лікар. Кваліфіковано проконсультувала, написала рецепт, пояснила що для чого. Результати лікування помітні уже через декілька днів. Чим була вражена, адже раніше нічого не допомагало. Однозначно рекомендую фахівця!
21.04.2017
Я бувала у багатьох дерматологів, якщо їх можна так назвати, але результат мене не задовільняв. Олеся підійшла до моїх проблем з розумінням, розповіла чому у мене не було ефекту від тих чи інших процедур, що для мене підійде, що в пріоритеті, і що потрібно робити. Дякую!
Світлана
Приємно порадувало якість сервісу клініки, та професіоналізм лікаря. Все було чітко, якісно, та без затрат часу. Процедури дійсно ефективні, результати помітні одразу. В подальшому звертатися буду тільки до цього фахівця!
Косметолог, дерматолог
Лікар спеціалізується на грибкових і бактеріальних захворюваннях шкірних покривів. Проводить комплексну терапію контактного і атопічного дерматиту, екземи, висипів різної етіології. Спеціалізується на відновленні шкірних покривів, усунення дефектів. Використовує сучасні медикаменти та косметичні препарати.
Дерматолог
Лікар спеціалізується на лікуванні грибкових уражень шкірних покривів, викликаних різними збудниками. Проводить терапію дерматиту, екземи, кропив'янки. Спеціалізується на терапії нейродермітів, герпесу, позбавляючи, запальні і соматичних захворювань. Розробляє індивідуальні схеми лікування.
Фізіотерапевт
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Акушер-гінеколог вищої категорії, лікар УЗД, займається виявленням, профілактикою і лікуванням гінекологічних патологій. Виконує УЗД органів малого таза, кольпоскопію і гістероскопію. Лікує захворювання шийки матки, порушення менструального циклу і порушення менопаузи. В роботі використовує сучасні методики.
Займається лікуванням карієсу і його ускладнень, успішно виконує естетичну реставрацію всіх груп зубів з перебудовою зубного ряду. Володіє сучасними методами лікування зубів.
Стоматолог-ортопед
Алерголог
Дитячий алерголог. Веде консультативний прийом алерголога для пацієнтів з народження до 18 років. Займається діагностикою та лікуванням алергій, в тому числі алергічного риніту і бронхіальної астми. Олена Станіславівна є головним районним фахівцем з дитячої алергології в м.Києві, постійним учасником Школи дитячих алергологів м.Києва, а також конгресів з алергології та педіатрії.
Алерголог, Пульмонолог, Педіатр
Лікар педіатр, алерголог вищої категорії професійної кваліфікації, надає послуги в діагностуванні і лікуванні пацієнтів в умовах стаціонару. Спеціалізується на терапії алергічних патологій (алергічного Реніта, алергічної бронхіальної астми) і імунодефіцитних станів. Допомагає пацієнтам в лікуванні бронхіту, ГРВІ, пневмонії, грипу, кору, краснухи. Замкова Лариса Василівна має великий досвід в лікуванні гастриту, кон'юнктивіту, екземи і сінної лихоманки.
Ортопед-травматолог
Доктор Бондарєв Геннадій Геннадійович спеціалізується в областях ортопедії і травматології. Консультує в якості лікаря обох спеціальностей. Приймає пацієнтів з травматичними ушкодженнями, надає невідкладну медичну допомогу при відкритих і закритих переломах, вивихах, розтягненнях і розривах зв'язок. Спостерігає хворих протягом усіх етапів лікування. Складається в ряді українських і європейських медичних асоціацій.