Лікарі дерматовенерологи в Києві (метро Площа Українських героїв)
Знайдено 4 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Рустам
Попал к Вардинськой Наталье Михайловне с весьма щекотливой проблемой, которую не хочу даже описывать, но хочу сказать что вся диагностика и лечение моей болезни были проведены максимально профессионально и я очень доволен что обратился именно к этому врачу.
19 липня '18 г.
Инна
Просто шикарнейший врач, мне 20 лет и от уже 5 лет мучаюсь и стесняюсь своей кожи, какие только средства не перепробовала. И вот решила обратится за помощью к Наталье Михайловне и оказывается что я мучилась за зря столько времени. Сейчас хожу довольная как слон и никак не нарадуюсь своей гладкой коже! Спасибо!
23 червеня '18 г.
Лікар-дерматовенеролог займається діагностикою та лікуванням гонореї, псоріазу, грибкового ураження шкіри та нігтів. Має досвід роботи в терапії трихомоніазу, анке, алергічного дерматиту. Вардинська Наталія Михайлівна допомагає пацієнтам із захворюваннями розацеа, рожевим лишаєм, коростою, вугровим висипом.
Центило Сергей Витальевич
Сергій Віталійович проводить діагностику і лікування захворювань шкіри та її придатків (волосся, нігті, залозистий апарат шкіри) у дорослих і дітей. Проводить діагностику і лікування доброякісних новоутворень шкіри та їх лікування. Активно застосовує в практичній роботі методи радіохвильової терапії та кріотерапії рідким азотом. Володіє англійською мовою, здійснює прийом іноземних пацієнтів
Никольская Екатерина Игоревна
Дерматовенеролог, дерматолог, трихолог