Сторінка 15. Педіатри в Києві

Инна
Консультировались у Каролины Анатольевны. Получили квалификационную помощь. Спасибо
Александра
Обратились за консультацией к Алексею Владимировичу. Он осмотрел ребенка и дал очень важные рекомендации. Огромное ему спасибо.
Лидия
О враче могу (и хочу!) сказать только хорошие вещи: специалист очень умная, к тому же это весьма добрый и искренний человек. Дети (были у нее на приеме с обоими) ее любят, с первого взгляда вызывает доверие
Анастасия
Ребенок боится врачей, но к Юлии Сергеевне всегда идет с удовольствием. Спасибо её за это!
04 вересня '16 г.
Прекрасный педиатр, такому специалисту не страшно доверить здоровье своего ребенка.
08 вересня '16 г.
Я водила к ней дочку на прививку против гриппа. Врач провела все аккуратно и быстренько, такое впечатление, что ребенок даже не почувствовал боли)
19 червеня '16 г.
Педіатр
Чому я працюю лікарем? Здоровʼя для людини - найцінніше в житті!! А здоровʼя дитини для батьків – цінніше будь-яких скарбів. Тому я, як лікар-педіатр, прийшла в медицину, щоб допомагати батькам та їхнім дітям проживати найкращі та найцікавіші моменти життя без хвороб і зайвих турбот. Адже коли ти бачиш щасливим і здоровим своїх пацієнтів, ти сам відчуваєш себе щасливим, бо твоя робота принесла комусь значну користь.
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Ендоскопіст
Лікар здійснює ендоскопічні дослідження (гастроскопії, колоноскопії) дорослим та дітям з 10 років, бере біопсії, проводить тест на хелікобактер.
Дитячий гастроентеролог
Сімейний лікар
Лікар загальної практики, сімейної медицини. Вищої категорії.
Педіатр, неонатолог
Лікар педіатр першої категорії, веде дітей від народження і до 18 років. Консультує щодо грудного вигодовування, по алергічних захворювань, які часто хворіють і т.д.
Педіатр, алерголог дитячий
Педіатр, дитячий алерголог, має вищу категорію, займається спостереженням за дитиною першого року життя, консультує батьків з питань вигодовування та вакцинації. Спеціалізується на лікуванні дитячих алергічних хвороб - атопічний дерматит, бронхіальна астма, алергічний риніт, гостра кропив'янка.
Педіатр
Доктор Ананченко Наталія Борисівна спеціалізується в області педіатрії. Надає послуги консультування, діагностики та лікування дитячих хвороб. Веде спостереження за малюками до їх повноліття, проводить планові огляди, призначає терапію і профілактичні процедури відповідно до індивідуальних показників здоров'я дитини. Складає план проведення вакцинації, підбирає засіб для щеплень. Займається питаннями імунітету у дітей. Лікує такі хвороби, як ГРЗ, грип та дисбактеріоз. Крім того, виписує направлення до лікарів вузьких профілів.
Київ пр-т Петра Григоренка, 22/20 м.Позняки177
Педіатор,УЗД-фахівець, Функціональний діагност
Лікар педіатр, функціональний діагност вищої категорії, кандидат медичних наук. Лікує дітей з інфекційними і гострими захворюваннями, проводить імунопрофілактику. Надає такі послуги, як догляд за новонародженими, оформлення довідок в дитячі садки, в школу. Спеціалізується на проведенні ЕКГ (електрокардіографії), моніторування (добовому) артеріального тиску та ЕКГ.
Педіатр
Лікар педіатр вищої категорії, лікує такі захворювання, як ГРВІ, грип, кір, свинка, краснуха, вітряна віспа, дизентерія, бронхіт, риніт, алергія, муковісцидоз.