Лікарі педіатри в Києві (метро Печерська)

Фільтр: (Знайдено 2 лікаря 7 відгуків) Сортування
Лучший врач. Вела меня лет с шести, потом моего ребёнка. Очень грамотный специалист.
У дочери была астма. Алла Александровна помогла справиться с этим недугом, спасибо!
12 червеня '17 г.
Даша
Проведенное лечение помогло мне справиться с заболеванием, от которого я страдала несколько лет. Большое спасибо доктору Журловой за оказанную помощь!
04 квітня '17 г.
Рита
Обращалась к Галине Анатольевне по совету знакомой и не пожалела — врач действительно очень грамотная. Проведенный курс лечения помог избавиться от заболевания в самые короткие сроки. Теперь я сама ее всем рекомендую)
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Лікар-педіатр, гастроентеролог займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Здійснює контроль за стан здоров'я і розвитку дітей до року, займається профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту, харчових алергій. Володіє навичками інструментальної діагностики роботи шлунково-кишкового тракту. Алла Олександрівна веде консультативний прийом, застосовує індивідуальний підхід. До неї звертаються при різних порушеннях в роботі травної системи у дітей: гастритах, алергічних реакціях на їжу, при кольках, здутті живота, непереносимості певних харчових продуктів (лактози, глютену).
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Сімейний лікар, педіатр
Доктор Журлова Галина Анатоліївна, спеціаліст першої категорії. Проводить консультації дорослих і дітей. Здійснює комплексну діагностику здоров'я людини, оформляє лікарняний лист, збирає анамнез. Займається профілактичними заходами, розпізнаванням і лікуванням простудних захворювань, гострих респіраторних вірусних інфекцій, захворювань нирок і надниркових залоз, шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної системи, проблеми неврологічного характеру.