Сторінка 365. Приватні лікарі в Києві
Богдан
К Валентине Николаевне обращаюсь каждый раз когда чувствую недомогания. Благодаря мое мнительности, и квалификации врача, я очень редко болею. Спасибо!
20 квітня '17 г.
Инна
Неожиданно на коже у ребенка появилось странное покраснение. За разъяснением я обратилась к нашему доктору Лозюк Марии Александровне. После обследования малыша, оказалось, что это потница. После рекомендаций врача сыпь быстро прошла.
25 грудня '16 г.
Игорь
Очередное весеннее обострение гастрита я обратился лечить к Борисовой Валентине Николаевне. Как-то не сложились отношение с предыдущими врачами, а вот Валентина Борисовна зарекомендовала себе как отличный гастроэнтеролог, и к тому же, коммуникабельный человек. Сейчас я здоров, вдруг гастрит даст о себе знать, пойду к Борисовой.
26 квітня '17 г.
Дарья
Моя дочь Машенька родилась недоношенной. Я очень переживала по этому поводу, но когда попали в руки замечательного неонатолога Марии Александровны Лозюк, я почувствовала уверенность в том, что с моей девочкой все будет хорошо. Несмотря на свою молодость, Мария Александровна очень внимательная и ответственная.
Педіатр, Неонатолог
Педиатр-неонатолог занимается лечением маленьких пациентов с рождения. Специализируется на выхаживании недоношенных малышей, ведет консультативный прием в качестве врача-неонатолога. Также лечит инфекционные детские заболевания, консультирует родителей по вопросам грудного вскармливания, составляет индивидуальные планы введения прививок и подбирает вакцины. Кроме того, оказывает услуги лечения аллергических болезней.
Гастроентеролог
Лікар Борисова Валентина Миколаївна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області гастроентерології, надає послуги терапевта. Консультує пацієнтів з різними захворюваннями, в тому числі захворюваннями травного тракту, ГРВІ, ГРЗ, дерматитів, гастриту, холециститу. Займається розробкою графіків харчування і дієт.
м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
УЗД-фахівець
Лікар проводить діагностику захворювань за допомогою ультразвукового обладнання. Виконує УЗД наступних органів: селезінки, жовчного міхура, печінки та печінкових проток, сечовидільної системи, органів мошонки, лімфовузлів, молочних залоз, передміхурової залози (трансректально та абдомінально) та ін.
Консультація від 450 грн
Лікар спеціалізується на лікуванні фарингіту, ларингіту, тонзиліту, ангіни, отиту і гаймориту. Проводить комплексні діагностичні заходи, огляд, консультує по загальних питаннях. Схему лікування підбирає на підставі загального стану пацієнта. Проводить профілактичні прийоми.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, УЗ-фахівець проводить консультацію пацієнтів, гінекологічний огляд. Спеціаліст проводить комплексне ведення вагітних, виявляє захворювання плода на ранніх термінах, профогляд жінок. Надає послугу постановки і видалення внутрішньоматкової спіралі, штучного переривання вагітності. Займається лікуванням таких захворювань, як ерозія шийки матки, хламідіоз, уреаплазмоз, уретрит, кондиломи піхви, гонореї та ін.
Пластичний хирург
Лікар-хірург вищої категорії кваліфікації, пластичний хірург. Веде консультативний прийом пацієнтів, виконує оперативну корекцію форм тіла та обличчя, молочних залоз, кінцівок. Володіє технікою ендоскопічної підтяжки форми особи, пластикою губ, повік, носа, рота. Проводить естетичні малотравматичні маніпуляції. Бере участь в міжнародних науково-популярних конференціях профільного напрямку.
Невролог, психіатр
Доктор Кисла Інна Володимирівна консультує пацієнтів з невритами, неврастенією, радікулопатією, деманцією, вестибулярними розладами.
Хірург
Лікар-онколог і гінеколог вищої кваліфікаційної категорії спеціалізується на діагностиці та лікуванні злоякісних новоутворень органів репродуктивної системи жінки. Доктор медичних наук, консультує як гінеколога, проводить за показаннями хірургічні операції. Крім того, використовує процедуру лапароскопії в якості інформативного діагностичного методу. Складається в ряді європейських і українських медичних асоціацій, а також має членство в Міжнародній асоціації панкреатології.
Київ
пр-т Голосіївський, 59 б (Міська клінічна лікарня №10, хірургічний корпус, вхід з правого торця, 4 поверх, кабінет УЗД))
м.Голосіївська51м.Деміївська105
Дерматовенеролог, хірург-дерматолог, косметолог
Цаліна Кристина Олександрівна є членом Міжнародної асоціації дерматоскопії ( International Dermoscopy Society) та спікером на різних симпозіумах та конгресах («Київські дерматологічні дні», «Школа дерматоонкології» «Військова дерматологія», «Непохитні», слухачем EADV, ESMO, EADO, AAD).
Сфера діяльності – цифрова діагностика та видалення новоутворень шкіри, онкологічні захворювання шкіри, дерматовенерологія, лікування хронічних дерматозів шкіри, ін’єкційні та апаратні методики.
«Моя мета як дерматолога – не лише лікувати захворювання шкіри, а й покращувати якість життя пацієнта, його впевненість і внутрішню любов до себе»
«Постійний професійний розвиток для мене – гарантія того, що мої пацієнти отримують сучасні, безпечні та ефективні рішення для здоров’я шкіри».
Дитячий стоматолог
Лікар спеціалізується на лікуванні стоматологічних захворювань у дітей. Виконує пломбування та видалення молочних зубів, чищення зубів. Ставить тимчасові коронки. Для кожної дитини підбирає індивідуальний план лікування. Консультує з приводу правильної гігієни ротової порожнини.
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10
м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288