Сторінка 184. Приватні лікарі в Києві

Алёна
Внимательный, думающий, знающий свою профессию доктор. Рада, что попала в надёжные руки Инны Васильевны. Рекомендую. Таких врачей бы побольше!
01 серпня '19 г.
Полина
Для меня Инна Васильевна - лучший женский врач. Она глубоко вникает в проблему пациентки и находит лучшее решение именно для нее. Я ей полностью доверяю.
Афина
Я каждый год делаю УЗИ органов малого таза. Всегда обращаюсь к Лилии Сергеевне. Меня полностью устраивает качественная диагностика по доступным ценам. Вдруг придется делать еще какое-нибудь УЗИ, буду обращаться сюда. Так что рекомендую.
Тіна
У Ковалеренко Лілія я робила ультразвукову діагностику. Обладнання нове, лікар кваліфікований. Надані послуги мені повністю влаштували. Хочу також відзначити доброзичливе і толерантне ставлення. Дякую.
Акушер-гінеколог, гінеколог
Інна Василівна має практичні навички в галузі акушерства та гінекології: проводить консервативну та оперативну терапію. Лікар веде пацієнток з ендокринною патологією та виконує всі можливі види гінекологічних оперативних втручань: від операцій на шийці та на придатках матки до пластичних операцій на зовнішніх статевих органах. Є експертом у галузі профілактики, діагностики та лікування жіночих захворювань
Київ вул.Родини Крістерів, 20 м.Нивки
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 А м.Шулявська1025
Рентгенолог, УЗД-фахівець
Лікар рентгенолог, діагност першої кваліфікаційної категорії з великим практичним досвідом роботи. Спеціалізується на проведенні ультразвукових дослідженнях органів малого таза, черевної порожнини. Діагностує стан сечового міхура, щитовидної залози, нирок. Ковалеренко Лілія Сергіївна автор 5 медичних наукових робіт. Є членом Асоціації фахівців ультразвукової діагностики України.
УЗД-фахівець
Лікар діагност вищої кваліфікаційної категорії, завідувач лабораторно-діагностичним відділенням клініки, проводить ультразвукове дослідження органів статевої сфери та молочних залоз, Спеціаліст в ультразвуковому дослідженні органів шлунково-кишкового тракту та сечовидільної системи. Яковенко Андрій Васильович досконало володіє методами еластометріі печінки і доплерографії (з визначенням кровотоку судин).
Анестезіолог
Доктро анестезіолог другої кваліфікаційної категорії, забезпечує втрату больової чутливості при проведенні оперативного лікування. Спеціаліст по обезболиванию при шокових і посттравматичних станах. Шевченко Віталій Миколайович володіє всіма сучасних технологій в області анестезії.
Ревматолог
Доктор ревматолог першої кваліфікаційної категорії, займається діагностуванням та терапією ревматичних захворювань (набутих вад серця, ревматичного лихоманкою, дифузними захворюваннями сполучної тканини (на системну склеродермію та червоний вовчак). Надає допомогу пацієнтам з подагрою, анкілозивний спондиліт. Курильчик Ірина Василівна фахівець в лікуванні захворювань судин, остеопорозов і остеоартрозів.
Доктор невролог, спеціалізується на лікуванні неврологічних розладів, хронічних больових синдромом компресійного і запального характеру. Надає консультативні послуги з діагностування та лікування головного болю, мігрені, невралгії, міжхребцевої грижі, радикуліту, остеохондрозу, безсоння. Марченко-Толстая Катерина Сергіївна допомагає пацієнтам з запамороченнями, вегето-судинну дистонію, защемлением сідничного нерва і невралгією трійчастого нерва. Має досвід проведення транскраніальної мікрополярізаціі.
Лікар-офтальмолог проводить діагностику органів зору у пацієнтів, здійснює індивідуальний підбір методів корекції (окулярів, лінз). Володіє всіма необхідними навичками, допомагає пацієнтам при попаданні чужорідного тіла в око. Олена Володимирівна проводить офтальмоскопію, біомікроскопію очного дна. Займається лікуванням гострих запальних процесів, кон'юнктивітів, промиванням слізних шляхів.
Педіатр, гомеопат
Доктор Мартиненко Андрій Васильович - педіатр, фахівець в області гомеопатії. Досвід роботи 21 рік. Лікар вищої категорії надає допомогу в ліквідації дитячих захворювань. Спеціалізується на порушеннях шлунково-кишкового тракту, дихальної системи. Розробляє індивідуальні схеми лікування інфекційних та вірусних захворювань. Проводить профілактичні і консультативні огляди. Володіє навичками гомеопатичного лікування. Лікує захворювання у дітей грудного та старшого віку.
Кардіолог, УЗД-фахівець
Доктор Мовчан Тетяна Олександрівна - кардіолог, фахівець з ультразвукової діагностики. Досвід роботи 8 років. Проводить ультразвукове обстеження органів і систем. Спеціалізується на захворювання серцево-судинної систем. Оцінює ризики тромбозу, розробляє профілактичні заходи. Лікує гіпертонію і аритмію. Володіє навичками діагностичного дослідження органів малого таза. Приймає за попереднім записом в консультативному режимі.
УЗД-фахівець
Лікар ультразвукової діагностики. Проводить діагностику патологій органів черевної порожнини, судин голови та нижніх кінцівок, сечовидільної і сечостатевої системи, молочних залоз.