Сторінка 182. Приватні лікарі в Києві

Olie
Просто чудовий спеціаліст. Проводила огляд моїй дитині. Все пройшло просто чудово! Дитина зовсім не боялася лікаря, як це часто буває. Фахівець зробила все чітко та якісно. дала слушні поради по догляду за зубками. Все сподобалося! Дякую!
Галина
Євгенія Олександрівна чудовий лікар! Вчора були з дитиною у неї на консультації, просто вирішили прийти на огляд. Нам все дуже сподобалося. Дуже привітна людина, та справжній професіонал. Порадила оглядатися раз в рік. Задоволені!
Спеціаліст сподобався! Задавала правильні питання, спілкування ненав'язливе. В кабінеті дуже комфортабельно, що навіть забуваєш що ти на прийомі у лікаря. Ми детально обговорили питання які мене турбували, та вже почали опрацьовувати їх. Прийду повторно.
05.03.2017
Все дуже сподобалося! обов'язково буду до неї звертатися. Лікар стимулює до спілкування з пацієнтом, розмовляти з нею приємно та легко. Досить комфортна обстановка в кабінеті. За один сеанс допомогла розібратися в багатьох питаннях.
Дитячий стоматолог, проводити діагностику и лікування хвороб порожніні рота у дітей різніх вікових груп. Володіє важлівімі, необхіднімі навички в Галузі дитячої психології и спілкування з неконтактні дітьми від 0 років. Перед лікуванням ставити план лікування, при необхідності проводити консультації з суміжнімі спеціалістами та батьками. После Завершення лікування дает рекомендації, як правильно доглядаті за зубами.
Київ вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 46/1 м.Виставковий центр155м.Іподром169
Психолог, Сексолог, Сімейний психолог
Доктор Вернигор Ольга Сергіївна спеціаліст другої категорії, надає послуги сімейного психолога, сексолога. Займається лікуванням депресії, тривожності, нервозності, різних фобій, безсоння. Працює з сімейними парами, дітьми, підлітками. Вирішує сексуальні проблеми, допомагає справлятися з втратами пам'яті, стресами, придушення, гноблення, невдоволенням собою, неконтролюючих емоціями, агресивністю, дратівливістю.
Київ вул. Леоніда Первомайського, 9 (каб. 9) м.Кловська52м.Печерська137м.Олімпійська298
Онколог, сімейний лікар
Лікар займається діагностикою та лікуванням різних захворювань. Приймає пацієнтів з алергічним дерматитом, акне, розацеа, псоріазом, кропив'янкою та порушенням роботи сальних залоз. Спеціалізується на мезотерапії. Виконує контурну пластику обличчя. Бере активну участь в семінарах, конференціях та симпозіумах.
Київ вул. Євгена Сверстюка, 6 м.Лівобережна116м.Дарниця296
Ендоскопіст
Валентин Миколайович - діагност, лікар-ендоскопіст з багаторічним досвідом роботи, оцінює стан шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів та інших систем. Спеціалізується на діагностиці різноманитних захворювань методом ендоскопії, включаючи гастрит, виразки, коліти, бронхіальні патології та пухлинні процеси
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог другої категорії. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів мало таза у жінок, спеціалізується на різних патологіях шийки матки, володіє кольпоскопією. Закінчила Українську медичну стоматологічну академію.
Офтальмолог, хірург-офтальмолог
Професор кафедри офтальмології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика. Володіє сучасними методами лазерного лікування глаукоми, високотехнологічними оперативними втручаннями при травмах очей, вік, слізних органів, реконструктивними і відновними операціями на повіках.
Київ вул. Юлії Здановської, 71 В м.Виставковий центр517
Психіатр, психотерапевт
Лікар-психіатр, має вищу категорію кваліфікації. Спеціалізується на лікуванні депресивних станів, психосоматичних розладів, порушень режиму сну, нав'язливих станів, фобій. Володіє навичками роботи у відділенні інтенсивної терапії психіатричної клініки та інших профільних установ.
Консультація онлайн/очно 3000грн
Пульмонолог, терапевт
Лікар Лисак Юлія Володимирівна - фахівець в області пульмонології і терапії, має вищу категорію. Доктор надає допомогу пацієнтам із захворюваннями дихальної (бронхіальна астма, бронхіт, пневмонія), серцево-судинної (ішемічна хвороба, гіпертонічна хвороба), уровиделітельной (цистит, уретрит), травної (гастродуоденіт, панкреатит, холецистит) систем. Також фахівець веде консультативну роботу, дає рекомендації по профілактиці хронічних захворювань.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст
Лікар займається естетичним відновленням зубного ряду. Надає послуги з санації ротової порожнини. Веде підготовку до протезування. За допомогою сучасного обладнання видаляє карієс і камені. Лікує пульпіт, періодонтит, ставить пломби.
Консультація безкоштовно
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12-Г, корпус 2 м.Мінська234м.Оболонь183
Мамолог-онколог, онкодерматолог
Лікар займається виявленням, лікуванням і профілактикою захворювань молочних залоз. Виконує УЗД молочних залоз, біопсію молочної залози. Лікує мастити, мастопатію, фіброаденому, ліпому та інші патології. В роботі використовує сучасні методики. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Київ вул. Богданівська, 7 В м.Вокзальна1413