Сторінка 185. Приватні лікарі в Києві

Ірина
Щиро дякуємо за врятоване життя нашої донечки ❤️ Дай Боже Вам здоров’я та процвітання в лікарські практиці.
Самый лучший для нас врач! Смогла распознать, поставить сложный наш диагноз, назначила правильное, эффективное лечение. Очень бережна к пациентам, без лишнего списка обследований, без лишних лекарств. Просто ЧУДО, что есть возможность лечить ребенка у такого ВРАЧА!
Людмила
Чудовий спеціаліст, проводив кон, в дитячій обласній лікарні м, Вінниця 27 березня 2018 року... Дякую за консультацію, все було чітко і зрозуміло, на вищому рівні. Мій син Олександр 12 років, задоволений обстеженням і відношенням лікаря Вашкабе до пацієнтів.. Надіюсь через рік зустрінемося....... з великою повагою Людмила.
23 квітня '18 г.
Алёна
Хочу поблагодарить Вашкеба В.Ю.хороший специалист знает своё дело.Прооперировал мою доцю низкий поклон Вам, спасибо что вы есть у нас.Дай Бог Вам здоровья и долгих лет жизни.Спасибо за наших деток.Вы лучший...
07 серпня '17 г.
Доктор Грабовенская Ирина Емельяновна специализируется в области детской неврологии и ранней диагностике эпилепсии, а также других болезней ЦНС. Специалист дает консультацию в стационарных условиях, назначает необходимые анализы и схему лечения.
Серцево-судинний хірург
Доктор Вашкеба Володимир Юрійович займається оперативним лікування дітей молодшого віку з вродженими патологіями серцевої діяльності. Проводить хірургічні операції різного рівня складності. Має 1 патент, співавтор 15 наукових публікацій.
Психіатр
Лікар-психіатр вищої кваліфікаційної категорії займається постановкою діагнозу і лікуванням різних розладів психіки, включаючи панічні атаки, тривожні стани, депресію, залежності. Володіє методами психіатрії, психотерапії, псіхосоматологіі, психоневрології. Має вчений ступінь к. М. Н. професор. Учасник міжнародних конгресів і семінарів з профільного напрямку.
Київ вул. Кіквідзе, 28а м.Звіринецька102м.Видубичі2013
Сімейний лікар, Терапевт, Гастроентеролог, Дієтолог, УЗД-діагност
Лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії, займається лікуванням хвороб гастроентерологічного профілю, компетентна в дієтології. Приймає пацієнтів різного віку, надає послуги сімейної медицини. Крім гастритів, виразкової хвороби і дисбактеріозу, лікує також недуги дихальної системи, включаючи ГРВІ та бронхіальну астму.
Педіатр
Лікар-педіатр першої кваліфікаційної категорії спостерігає дітей різного віку, починаючи з дитинства і до повноліття. Консультує з питань введення прикорму, вакцинації, особливостей догляду та медичної грамотності. Проводить планові огляди, діагностує недуги і призначає лікування. Стежить за станом здоров'я дитини в перші роки життя, займається складанням раціону для діток з патологіями травної системи. Оформляє довідки для навчальних закладів.
УЗД-спеціаліст, реаніматолог-анестезіолог
Лікар спеціалізується на виявленні вроджених та набутих вад серця, атеросклеротичних уражень судин за допомогою ультразвукового обладнання. Здійснює прийом дорослих та дітей. Виконує УЗД серця, дуплексне сканування судин шиї, доплерографію судин головного мозку. Є учасником Асоціації радіологів України (АРУ).
Психіатр, Психолог, Психотерапевт
Лікар Сорока Володимир Вікторович спеціалізується в області психології, психотерапевт. Надає консультативну, діагностичну, терапевтичну допомогу пацієнтам із захворюваннями психічного характеру, нервової системи. Доктор займається лікуванням фобій, депресивних розладів, депресивно-маніакального синдрому, тривожності, нервозності, підвищеній дратівливості, деллірія. Спеціалізується на проведенні сеансу психотерапії.
Консультація від 2500
Акушер-гінеколог, фахівець естетичної гінекології, лікар УЗ діагностики
Акушер-гінеколог вищої лікарської категорії спеціалізується на питаннях репродуктивного питання жінки і впливу гормонального фону на можливість зачаття. Кандидат медичних наук, лікує безпліддя та порушення менструації. Компетентна в проведенні ультразвукових діагностичних дослідженнях для вагітних, а також при підозрі на патологію органів жіночої сечостатевої системи. Крім того, проводить УЗД молочних залоз і залоз внутрішньої секреції, спостерігає вагітних, займається лікуванням полікістозу яєчників, інфекційних і запальних недуг.
Гематолог
Лікарі Сербін Ірина Миколаївна вивчає причини і механізми розвитку хвороб крові, розробляє методи їх розпізнавання, лікування і профілактики. Проводить лікування таких хвороб, як анемії, геморагічні діатези.
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5 м.Театральна1215м.Хрещатик114
Челюстно-лицевой хирург, Пластический хирург
Лікар Золотаренко Ігор Олегович - щелепно-лицьовий хірург, стоматолог-імплантолог. Протягом 10 років спеціалізується на складних оперативних втручаннях ротової порожнини людини. Проводить імплантацію кісткових ділянок, видаляє новоутворення, встановлює протези. Володіє навичками пластичної хірургії.