Сторінка 138. Приватні лікарі в Києві
Знайдено 5622 лікаря
2 відгука
Єфанова Наталя Миколаєвна
Все пройшло чудово. З оператором швидко підібрали час та клініку за місцем проживання поблизу. Лікар виявилась професіоналом своєї справи. Дуже задоволена і можу рекомендувати Олену Анаталіївну (ЛОР)!
29 грудня '23 г.
Вікторія
Делала ринопластику у Руткаса О.А.! Результати превзошли мои ожидвния! Долго искала врача истаграмм вообще обман! Рекомендую, ето самый правильный выбор, врач узкой специализации!
Оториноларинголог
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій ЛОР-органів. Проводить ендоскопічний огляд ЛОР-органів та ендоскопічні втручання. Виконує септопластику, етмоїдотомію, фронтотомію, гайморотомію. Видаляє кісти, сторонні тіла, грибкові тіла, пломбувальні маси з гайморових пазух.
Олена Анатоліївна - отоларинголог, лікар з досвідом роботи, здійснює прийом пацієнтів із захворюваннями ЛОР-органів. Успішно лікує ларингіт, ангіну, хронічний нежить, грибкові ураження зовнішнього вуха, травми вуха. Виконує видалення сірчаних пробок, припікання лімфоїдних гранул задньої стінки глотки, туалет порожнини носа та слухового проходу. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах з отоларингології.
Консультація 990 грн
Онколог, Гінеколог, Хірург, УЗД-фахівець
Досвідчений лікар-онкогінеколог, проводить комплексне обстеження та лікування пацієнток з різними гінекологічними захворюваннями: як доброякісними, так і злоякісними.Володіє всіма методами діагностики і лікування хворих з передпухлинними захворюваннями, раком шийки матки, раком тіла матки, яєчників і вульви.
Чорна Юлія Григорівна - лікар-уролог. Проводить огляд, консультацію, місцеве лікування і оперативні втручання, катетеризацію сечового міхура, висічення поліпа уретри Висічення кісти придатка яєчка, інстиляція сечового міхура.
УЗД-спеціаліст
Олена Євгенівна- висококваліфікований УЗД-спеціаліст з багаторічним досвідом роботи. Виконує УЗД черевної порожнини, нирок та сечового міхура, легень, щитовидної залози, грудних залоз, слинних залоз, лімфатичних вузлів, нейросонографію, м‘яких тканин та органів малого тазу у жінок та чоловіків тощо
Реабілітолог, масажист
Дмитро Валентинович - спеціаліст з реабілітології та масажу з досвідом роботи. Виконує всі види лікувально-оздоровчого масажу, володіє методиками лікувальної фізичної реабілітації, постійно вивчає нові техніки та методи лікування
Отоларинголог, дитячий отоларинголог, сурдолог
Інеса Павлівна - оториноларинголог, дитячий оториноларинголог, сурдолог з досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань вуха, горла та носа, активно застосовує сучасні методи діагностики, що дозволяють точно визначити причину захворювання та призначити ефективне лікування. Приймає дорослих та дітей
Копань Павло Сергійович - досвідчений лікар-гінеколог із понад 21-річним стажем, який спеціалізується на хірургічному лікуванні гінекологічних захворювань. Виконує екстирпацію матки, операції на яйниках і маткових трубах, гістероскопічні втручання та хірургічне лікування патологій шийки матки. Запишіться на консультацію в «Оксфорд Медікал», щоб отримати професійну допомогу.
Ірпень
м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Лікар-інтерн-хірург, проктолог
Мороз Николай Иванович
Київ
вул. Левка Лук'яненка (Маршала Тимошенка), 21 корпус 14
м.Мінська21м.Оболонь205м.Героїв Дніпра1510
Гематолог
Дар'я
23 червеня '26р.
Неймовірна вдячність пані Ірині! Це фантастична лікарка. Нам порекомендували звернутись до неї, щоб народжувати нашого сина. На першій зустрічі мені все сподобалось і ми уклали договір, щоб народжувати з нею. Пологи були дуже складні. По швидкій ми...