Сторінка 101. Приватні лікарі в Києві

Татьян
Консультація пройшла добре і результативно. Ми багато років ходили по лікарях - кардіологів, терапевтів, невропатологів, вважаючи, що проблема криється в якомусь фізичному захворюванні. Зробили десятки досліджень і аналізів, але лікарі нічого конкретного не знаходили. Поки не звернулися до цього фахівця. Як виявилося, проблема крилася зовсім в іншому. Дякуємо лікарю!
Юлия Н.
Консультація пройшла дуже плідно. Лікар справив на нас дуже приємне враження, буквально за один сеанс, вона змогла допомогти у подоланні проблем моєї дитини. Я дуже вдячна фахівцю. Сподіваюся що і в подальшому ми будемо співпрацювати.
Иван
Добрый день, хочу выразить огромную благодарность Николаю Марченко, занимаясь в спортзале я повредил позвоночник, смещение дисков. После моего обращения к данному специалисту он меня успокоил и назначил лечебный курс, после прохождения которого меня больш
Кирил
Всем советую данного специалиста. Марченко Николай Юрьевич, очень вовремя помог выявить сколиоз, чем избавил меня от постоянных болей в спине и чрезмерной утомляемости от сидячей работы.
Масажист
Спеціалізується на реабілітації, масажі.
Київ м. Васильків, вул. Соборна, 66
Психолог
Психологічне консультування з використанням арт-терапевтичних технік (пісочна терапія, робота з асоціативними картами, казкотерапія), психодіагностика, психокорекція, тренінги, майстер-класи.
Гастроентеролог, Терапевт, лікар загальної практики
Лікар спеціалізується на виявленні та комплексному лікуванні захворювань внутрішніх органів. Приймає пацієнтів з патологіями дихальної та травної систем. Успішно лікує гастрит, холецистит, синдром подразненого кишечника, панкреатит, хронічний бронхіт, пневмонію, ГРВІ та харчові отруєння.
Київ м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 14 Ж
Судинний хірург
Лікар проводить всі види оперативних втручань в судинній хірургії. Здійснює консультативний прийом в клініці. Приймає пацієнтів з судинними зірочками, візуально помітним збільшенням вен, судомами нижніх кінцівок, трофічними виразками. Систематично бере участь в міжнародних конференціях, консиліумах та науково-практичних семінарах.
Київ вул. Володимира Брожки (колиш. Кіровоградська), 112/40 м.Деміївська308м. Васильківська2610м.Либідська507
Ангіоневролог
Лікар займається комплексним лікуванням судинних патологій головного мозку та запальних захворювань нервової системи. Також приймає пацієнтів з аутоімунними патологіями нервової системи. Допомагає відновитися після нейрохірургічних втручань. В роботі використовує сучасні методики.
Ендоваскулярний хірург, Інтервенційний радіолог, Інтервенційний кардіолог, Судинний хірург
Лікар спеціалізується на селективній ангіографії та флебографії всіх судинних басейнів. Проводить ургентне стентування у хворих на гострий коронарний синдром. Виконує стентування коронарних артерій при ХІХС, ангіопластику та стентування ниркових артерій, артерій верхніх та нижніх кінцівок.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог
Лікар спеціалізується на консервативному та оперативному лікуванні патології шийки матки, лікуванні патологій щитовидної залози. Займається діагностикою та лікуванням безпліддя, у тому числі з використанням допоміжних репродуктивних технологій. Здійснює ведення коморбідних пацієнтів.
Лікар надає широкий спектр послуг у напрямку терапевтична стоматологія. Займається діагностикою та лікуванням карієсу, обробкою і терапією кореневих каналів під мікроскопом. Найчастіше лікує пацієнтів з флюорозом, стоматитом, пульпітом, зубної гиперестезией і альвеолитом.
Консультація безкоштовно
Дитячий ендокринолог
Лікар спеціалізується в області дитячої ендокринології. Лікує ожиріння, цукровий діабет, порушення росту і порушення статевого розвитку у дітей, захворювання наднирників. Приймає пацієнтів з підвищеною нервовою збудливістю, зміною кольору шкірних покривів і випаданням волосся.
Лікар спеціалізується на комплексному лікуванні гінекологічних патологій. Виконує кольпоскопію і гістероскопію, діагностичне вишкрібання стінок порожнини матки, операції на придатках матки, пластику піхви і зовнішніх статевих органів. Лікує ендометріоз, дисплазію шийки матки, клімакс і ендометрит.